Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más nőnek is ilyen nehèz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nőnek is ilyen nehèz ismerkedni?

Figyelt kérdés

1,5 hónapja regisztráltam társkeresőre de még 1 randim se volt. A férfiak nem írnak. Ha én írok 1-2 üzenet után már nem válaszolnak, ez a szia mizu, mit csinálsz ma - ban kimerül...

vannak fent képeim, rendes bemutatkozás is.

2023. dec. 7. 16:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
76%

Teljesen mindegy. Ha a Gipsz Jakab csak szexre megy, és felregisztrál 4-5 helyre, pont ugyanúgy csak szexet akar. Tehát nem attól lesz belőle csak szex, vagy komoly kapcsolat, hogy hol ismerkedsz. Hanem hogy kivel...

És pont itt is van a hiba. Teljesen mindegy, hogy app, társkereső, bulik, könyvtár vagy a buszmegálló.

2023. dec. 7. 17:09
 22/30 anonim ***** válasza:
37%
21, És hol van több Gipsz Jakab aki csak a szexre megy? Tinderen vagy Randivonalon pl.? Szerintem erre te is tudod a választ.
2023. dec. 7. 17:14
 23/30 anonim ***** válasza:
79%
21, Amúgy ezzel tudnék vitatkozni. Buszmegállóban pl. nem fog neked pénisz képet küldeni az első három másodpercben egy férfi, és nem fogja azt kérdezni milyen pózban szereted. Legalább is remélem. Tinderen meg megtehetik. Teljesen más az online és az élő ismerkedés. Össze sem lehet hasonlítani a kettőt, teljesen más világ. A buli meg megint más, meg a könyvtár. Ugye te sem hiszed ezt el amiket írsz?
2023. dec. 7. 17:16
 24/30 anonim ***** válasza:
38%
Írj rám, szívesen megismernélek közelebbről is!
2023. dec. 7. 17:46
 25/30 anonim ***** válasza:
81%

Nem mondja, de gondolja. Ha Gipsz Jakab csak dugni akar, akkor csak arra fog menni. A buszmegállóban meg a könyvtárban is. Ez persze fordítva is igaz. Aki komoly kapcsolatot akar, az a Tinderen is azt fog.

Tehát teljesen mindegy, hogy én hol ismerkedek. Attól még a másik szándékai változatlanok.

A pasik többsége nem keres semmi komolyat. Igazából ezzel is ki tudok békülni. A probléma ott van, hogy sehol nem találtam olyat, akit a személyem is érdekel. Akivel lehet beszélgetni. Mint ember az emberrel.

2023. dec. 7. 19:56
 26/30 anonim ***** válasza:
85%

#6 igen, átállítod magad nőre, és özönlenek a lájkok :D Csak éppen házas emberektől, kétmázsás cigányoktól, skalpvadászoktól, személyiségzavarosoktól, elmebetegektől, börtönviseltektől és még sorolhatnám.

Nemhogy komoly kapcsolat, de még egy értékelhető randi se jön ebből a pocsék kínálatból össze.

2023. dec. 7. 20:53
 27/30 anonim ***** válasza:
23%
#26 Ne haragudj, de a felsoroltak közül egyik kategóriába sem tartozom, mégsem látom az érdeklődést az ellenkező nem irányából. De persze nyilván bennem van a hiba, hahaha. 🤣
2023. dec. 8. 08:36
 28/30 anonim ***** válasza:
26%
sajnos én átlag alatti pasi vagyok szóval 99% ban fel adtam az ismerkedést de aki szeretne valamiért még is megismerni az jelezzen kitudja....
2023. dec. 10. 15:36
 29/30 anonim ***** válasza:
0%
Hát szia, cső! Mizu? Van nálatok terasz? Nincs? Akkor szevasz! :D
2023. dec. 10. 15:40
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
Rám is írhatsz, de távolról sem akarlak megismerni. :D
2023. dec. 11. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!