Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nőnek is ilyen nehèz ismerkedni?
1,5 hónapja regisztráltam társkeresőre de még 1 randim se volt. A férfiak nem írnak. Ha én írok 1-2 üzenet után már nem válaszolnak, ez a szia mizu, mit csinálsz ma - ban kimerül...
vannak fent képeim, rendes bemutatkozás is.
Teljesen mindegy. Ha a Gipsz Jakab csak szexre megy, és felregisztrál 4-5 helyre, pont ugyanúgy csak szexet akar. Tehát nem attól lesz belőle csak szex, vagy komoly kapcsolat, hogy hol ismerkedsz. Hanem hogy kivel...
És pont itt is van a hiba. Teljesen mindegy, hogy app, társkereső, bulik, könyvtár vagy a buszmegálló.
Nem mondja, de gondolja. Ha Gipsz Jakab csak dugni akar, akkor csak arra fog menni. A buszmegállóban meg a könyvtárban is. Ez persze fordítva is igaz. Aki komoly kapcsolatot akar, az a Tinderen is azt fog.
Tehát teljesen mindegy, hogy én hol ismerkedek. Attól még a másik szándékai változatlanok.
A pasik többsége nem keres semmi komolyat. Igazából ezzel is ki tudok békülni. A probléma ott van, hogy sehol nem találtam olyat, akit a személyem is érdekel. Akivel lehet beszélgetni. Mint ember az emberrel.
#6 igen, átállítod magad nőre, és özönlenek a lájkok :D Csak éppen házas emberektől, kétmázsás cigányoktól, skalpvadászoktól, személyiségzavarosoktól, elmebetegektől, börtönviseltektől és még sorolhatnám.
Nemhogy komoly kapcsolat, de még egy értékelhető randi se jön ebből a pocsék kínálatból össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!