Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy manapság csak net-en lehet ismerkedni, ott meg egy nőnek a pasik 99.9999% nem jön be?
Figyelt kérdés
nem furcsa? Miért van ez? Manapság csak net-en lehet ismerkedni - ott meg érdekes módon a nőknek (BÁRMILYENNEK) a pasi 99.999999%-a nem jön be. Akkor ez hogy működik?2023. okt. 5. 00:02
4/17 anonim válasza:
Szerintem meg csak élőben lehet. Pont ezért van párom is...
6/17 anonim válasza:
Ez azért vám mert a világ ellened van! Azt akarjàk hogy neked ne legyen csajod.
7/17 anonim válasza:
Azért, mert nincs így.
Én informatikus vagyok, és szeretem kihasználni az internetben rejlő lehetőségeket, ennek ellenére mostani barátnőmet NEM interneten ismertem meg. Most sincs megtiltva az, hogy eljársz szórakozóhelyekre, vagy hogy szinte akárhol ismerkedést kezdeményezz. Iskolában, munkahelyen, a buszmegállóban, strandon, szakmai rendezvényen, tényleg szinte akárhol.
8/17 anonim válasza:
Gyorsan megdolt ez az elmelet is.
9/17 A kérdező kommentje:
ilyenekkel nagyon könnyű dobálózni, hogy "ne interneten ismerkedj", csakhogy élőben ilyesmi buktatók lehetnek: nem tudod foglalt e, lehet hogy nemis ugyanabban a városban laktok, nem tudod hány éves... társkeresőn legalább szűrt, aki ott van, "elvileg" társat keres...
2023. okt. 5. 11:01
10/17 anonim válasza:
9) hiába sorolsz fel n+1 kifogást az élőben ismerkedéssel szemben, rengeteg lehetőség van rá. Ismerősök ismerősei, sportközösségek (én edzős társaságban ismertem meg a feleségemet), közvetett munkatársak, emberek a környékeden, bármi. Ha nem random idegenek után futkosol és feszülsz előre azon, hogy mi van, ha nem is egy városban laktok, akkor azért nem akkora nyomor ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!