Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire lehet manapság utcán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet manapság utcán tömegközleledésen ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sajnos nincs sikerem a nőknél, 38 éves vagyok és 8 éve nem volt nő az életembe.

Annyira gyönyörű szép nőt látok az utcán, nagyon szép alak, szép nagy mellek, dús haj, szép arc stb. Odamennél szívesen hozzájuk hogy megtetszettél szeretnék randira menni veled...vagy valami hasonló szöveggel..

2023. jún. 26. 09:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
86%
Szoval oda akarsz menni a buszon a neked tetszo nokhoz es kozolned veluk polkorrekt modon, hogy megbasznalak szepsegem? Nem veletlenul nem volt soha baratnod.
2023. jún. 26. 09:51
 2/24 anonim ***** válasza:
61%

Ronda vagy és top 10es nőt akarsz?

Keresgélj a szinteden. De ott se várj túl nagy sikert ennyi aggyal.

3/24 A kérdező kommentje:
1. Nem ilyet mondanék....
 4/24 A kérdező kommentje:
2. Nem top 10es nőkre gondoltam...kb minden harmadik fiatal nő ilyen
2023. jún. 26. 09:53
 5/24 anonim ***** válasza:
70%
Úgyis ráfaragsz. Csináld csak a buszon, hogy minél többen nevethessenek az idétlen bohóckodásodon!
2023. jún. 26. 10:07
 6/24 anonim ***** válasza:
75%

Akiket körül írtál kb tökéletesek és még fiatalok is.

Akkor miről beszélünk? 😀

Nem csoda hogy 8 éve nem volt nőd, gondolkozz már kicsit reálisabban.

2023. jún. 26. 10:08
 7/24 anonim ***** válasza:
85%
Én személy szerint nem örülnék ha odajönnél
2023. jún. 26. 10:09
 8/24 A kérdező kommentje:

5. Az ismerkedés utcán már idétlen bohóckodásnak számít a mai világban?

Hol ismerkedjen akkor az ember? interneten senki nem ír vissza, munkahelyen házi nyúlra nem lövünk, buliban biztos csak azt akarom..

2023. jún. 26. 10:12
 9/24 anonim ***** válasza:
64%

Érdekes, nincs jó alakom, igaz, dagadt sem vagyok, nem dús a hajam de hosszú, semmi mellem mégis leszólítanak az utcán néha és egész normális pasik nem ilyen magadfajták.

Nem véletlen hogy senkinek nem kellessz.

2023. jún. 26. 10:12
 10/24 A kérdező kommentje:
"Akiket körül írtál kb tökéletesek és még fiatalok is." De ha ilyen típusú nők vonzanak?......
2023. jún. 26. 10:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!