Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire lehet manapság utcán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet manapság utcán tömegközleledésen ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sajnos nincs sikerem a nőknél, 38 éves vagyok és 8 éve nem volt nő az életembe.

Annyira gyönyörű szép nőt látok az utcán, nagyon szép alak, szép nagy mellek, dús haj, szép arc stb. Odamennél szívesen hozzájuk hogy megtetszettél szeretnék randira menni veled...vagy valami hasonló szöveggel..

2023. jún. 26. 09:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
71%
Akkor vagy nézzél ki te is fullosan, vagy élj továbbra is egyedül..
2023. jún. 26. 10:14
 12/24 A kérdező kommentje:
9. igen sok férfi igénytelen és minden nőre rárepül csak hogy ürítőnyiláshoz jusson
2023. jún. 26. 10:14
 13/24 anonim ***** válasza:
37%

Örök vitatéma, hogy lehet-e, szabad-e utcán, közterületen ismerkedni. Én még mindig állítom, hogy igen. Ízléssel. Nem rámenősen, nyűglődősen. Képzeljétek, szokott menni:)

Igaz, nekem kb. folyamatosan van stabil kapcsolatom, így ritkán kerül ilyesmire sor.

F

2023. jún. 26. 10:15
 14/24 anonim ***** válasza:
77%
A legtöbbnek van valakije. Ha ebben látsz lehetőséget, csináld. Majd rájöszz hogy nem működik.
2023. jún. 26. 10:17
 15/24 anonim ***** válasza:
28%
Tanfolyamon,hobbik, önkénteskedés által lehet például ismerkedni nem muszáj utcán.
2023. jún. 26. 10:20
 16/24 anonim ***** válasza:
69%
Az a baj az ilyen utcán odamenéssel, hogy árad belőle a szerencsétlenség. Eleve tök kiszolgáltatott helyzet, mintha koldulnál vagy nem lennének emberi kapcsolataid, hogy tényleg szó szerint az UTCÁRÓL kell összeszedned valakit. Én ezeket kerülöm. Biztos vannak sikeres sztorik, ha valaki tud ilyet, leírhatná, de szerintem ez az ismerkedésnek egy nagyon prosztó formája.
2023. jún. 26. 10:21
 17/24 anonim ***** válasza:
43%
De vajon mi a jó formája? Mert a fikázás itt mindegyikre megy (online, élőben), vagy egyedüli üdvözítő formája, ha valaki "pont összefut valakivel" egy munkahelyen vagy hobbiban? Ennek esélye igen-igen pici. És a "baráti társaság" sem működőképes, mert nem mindenkinek van 500 közeli és 1000 távoli barátja, hanem 3-4 közelebbi és mondjuk 5-6 távolabbi.
2023. jún. 26. 10:23
 18/24 anonim ***** válasza:
59%
Egy csomó ilyen esemény, csoport van, ahol lehet ismerkedni. Ott a face.Keresőbe beírsz hobbit kiad csoportokat. Akár kirándulás, akár más.
2023. jún. 26. 10:29
 19/24 anonim ***** válasza:
89%
Azért nem szeretünk utcán meg buszon ismerkedni, mert tényleg annyi az alapja az ismerkedésnek, hogy "huuuu csöcsööök!" meg egyéb, ahogy kinézünk, de ti meg vérig vagytok sértve, ha elvagytok küldve amiatt, ahogy ti kinéztek.
2023. jún. 26. 10:36
 20/24 anonim ***** válasza:
80%
17. Sokaknak ugye az fáj, hogy régen oda lehetett menni random az utcán, most meg már nem. De ez van. Én azt gondolom, hogy nincs jó vagy rossz módja az ismerkedésnek, tényleg szinte bárhol lehet. Ugyanakkor, ahogy nem vásárolsz utcán emberektől, úgy ismerkedni sem ismerkedsz utcán. Jó, van, aki megveszi az aluljáróban az olcsó parfümöt, de ugye érezzük, hogy az nem ugyanaz, mint elmenni egy boltba, ami direkt erre van szakosodva. Na, a párkeresés is ilyen. Lehet szidni a modern életmódot, de felesleges nekifeszülni olyasminek, aminek van sokkal egyszerűbb módja is. Vannak erre célzott társkereső appok, csoportok, események, ahol még hasonló érdeklődésűekkel is találkozhatsz és egy csomó felesleges kört megspórolsz. Ráadásul amennyi beteg, zakkant ember jár-kel az utcán, én meg is értem, hogy az emberek többsége bizalmatlan. Én férfi vagyok, basszus és még így is 10/9 ember aki leszólít, az vagy őrült, vagy le kaar húzni valamivel. Így talán érthető, hogy nem szeretek idegenekkel szóba állni. Most képzeld el ezt nőként - halmozottan rizikós utcán bárkivel szóba állni.
2023. jún. 26. 10:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!