Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy manapság csak net-en lehet ismerkedni, ott meg egy nőnek a pasik 99.9999% nem jön be?
Ha a netes és nem netes ismerkedést is ekkora lehetetlen küldetésnek látod, akkor mit szeretnél, mit mondjunk? Rendeljünk neked csajt?
Szedd kicsit össze magad, rengetegen ismerkednek sikerrel pl az utcán vagy az ismerősi körükben. Ha meg ennyire tele vagy kifogással, pörgesd tovább a Tindert és próbálj meg kevésbé frusztrálódni tőle.
Hogy legyen a másik oldalról is pozitív vélemény, szerintem is nehezebb élőben ismerkedni, mivel a legtöbb lány nagyon elutasító, ha nem egy fullos pali szólítja le őket.
Én viszont a Tindert nagyon ajánlom. Annyi kell csak, hogy 3-4 jó fotót feltöltesz magadról, és jönni fognak a matchek. Nekem is full átlagosként 6 nap alatt 99+ likeom és 130 matchem lett, 1 hónap alatt meg vagy 15 randi. Élőben meg ha ismerkedek, 10-ből 9-szer kioffolnak a nők.
Úgyhogy szerintem a Tinder jó választás lehet, csak lazán kell kezelni, és menni fog az.😉 Plusz Tinderen mindenki a legjobb énjét mutatja, élőben meg simán lehet hogy fáradt pl. Az arcod, és már az is lehet egy döntő ok.
Sok sikert!
"full átlagosként 99+ like"
:o
mi most ugyanazt a filmet nézzük? Ugyanabban a moziban ülünk? Mutasd már meg a profilodat, ilyen siker rátáért sírva könyörögne a 95% !!!!
Azért mert élőben mindenki zárkózott és esélyt se adnak.
Vannak társkereső rendezvények én ilyenekre járok heti, kétheti rendszerességgel, de a vicc az hogy ott is zárkózottak a nők. Még szemezni se tudnak.
Nevetséges ami megy.
37F incel
16
És szerinted miért zárkózottak? Talán oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!