Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más nőnek is ilyen nehèz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nőnek is ilyen nehèz ismerkedni?

Figyelt kérdés

1,5 hónapja regisztráltam társkeresőre de még 1 randim se volt. A férfiak nem írnak. Ha én írok 1-2 üzenet után már nem válaszolnak, ez a szia mizu, mit csinálsz ma - ban kimerül...

vannak fent képeim, rendes bemutatkozás is.

2023. dec. 7. 16:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is. Vannak ezek, akiket említesz meg akikről #5 ír, de van egy egész okés réteg, akikkel végül szintén nem alakul jobban, mert élőben semmi vonzalom. Én hosszabb ideje vagyok fenn, mint te, és nem is törölhetem magam, mert a való életben 101%, hogy nem jön senki, ezt pedig én nem tudom jól viselni. De szörnyen ki vagyok égve, már kész szenvedés rávenni magam az újabb chatelgetésre és találkozásra, mert az van bennem, hogy minek, úgysem lesz kémia vele sem. Csak közben esz a fene egy nős férfi miatt, akit nem érdeklek eléggé, és ha nem próbálom ezt kutyaharapást szőrével módszerrel kezelni, akkor még mélyebbre kerülök.
2023. dec. 7. 16:24
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

#10 xd

Én pont most gondolkoztam el azon, hogy lehet egyedül maradok és jobb beletörődni :D Egy kutyát szerzek azért persze! :P

2023. dec. 7. 16:27
 13/30 anonim ***** válasza:
61%

#5 Mert mintha a nők nem ugyanezt csinálnák, csak sokkal gyakrabban...

2 üzenetváltásból kiderül, hogy érdemes-e vele kommunikálni. Az elején meg szoktam magam kicsit erőltetni, aztán amikor látom, hogy "aha, igen, nem, neked is, szia" színvonalú válaszokat kapok, hagyom a francba őket.

Érdekes amúgy, hogy amikor kicsréltem a fotóimat egy Brad Pitt hasonmásra, rögtön milyen érdeklődővé váltak és rögtön tudtak hosszas, értelmes, kerek mondatokban írkálni, meg perceken belül válaszolni.

Biztos a fényképcsere által egyből megváltozott a személyiségem és a kommunikációs képességem, meg "értelmesebb" is lettem, lol. 😆

2023. dec. 7. 16:31
 14/30 anonim ***** válasza:
42%
#12 Szerezzetek macskát inkább, az stílszerűbb, plusz jobban kedvelem őket.
2023. dec. 7. 16:33
 15/30 anonim ***** válasza:
73%

Kit érdekel mit kedvelsz?

2023. dec. 7. 16:35
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
#15 🥺😔😪😭😭😭😭😭
2023. dec. 7. 16:41
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

... és lett belőle kapcsolat? Ugyanis az én célom az lett volna.

Biztos, hogy jobban megerőltetnék magukat a pasik is, ha rámegyek a fotóimra egy kis filterrel, és úgy nézek ki rajtuk, mint egy filmsztár. Csak félő, hogy az első randin sarkon fordul a pasi.

Illetve akinek csak ez a külső felel meg, azzal nem egymást keressük. Én se őt...

Nem fogom azt állítani, hogy nem érdekel a külső. Nyilván olyannal írok, aki szimpatikus, akivel közelebbi kapcsolatot is el tudok képzelni. De a személyiség a legfontosabb szűrő. Ott pedig kiesik a 99%.

Nekem viszont nincs türelmem, hogy keresgéljem a tűt a szénakazalban.

2023. dec. 7. 16:54
 18/30 anonim ***** válasza:
34%

Ezeket a mobilos appokat (Tunder stb.) ne nevezzük társkeresőnek. Ezek nem társkeresők. Ezek hookup appok. Ami magyarán arra van, hogy szexpartnert keress. És nem érdekeli ki mit mond és kinek a milyen barátja talált rajta komoly kapcsolatot. Persze lehet, hogy az első randin a szex olyan jó, hogy lesz második aztán párkapcsolat is. De ezek nem erre lettek kitalálva. Nem így lettek felépítve.

Először is regisztrálj normális társkeresőre, ahol lassabb a tempó. Tinderen alapból úgy is minden férfi jobbra fog húzni, ennek mi az értelme? Át se nézik a profilodat csak megy a jobbra húzás.

2023. dec. 7. 16:59
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
18: A "normális társkeresők" meg halottak. Lehet, hogy Budapesten működnek azok is, ahogy az appok is sokkal jobban, de vidékiként pl. Randivonalon csak néhány tatát vagy ránézésre is nagyon gyp-s karaktert találsz.
2023. dec. 7. 17:07
 20/30 anonim ***** válasza:
41%

#17 Ezek szerint valószínűleg nem számítasz szép nőnek. Az sajnos baj...

Azért baj, mert amíg van jobb opciója az illetőnek, addig téged hanyagolni fog. Ha ez a nőknél így van (mint ahogy rendszeresen tapasztalom), akkor a férfiaknál méginkább így van.

Megkérdezhetem, hogy a férfiak kb. hány százalékát húzod jobbra? Mert ha most kiderül, hogy 20-ból 1, akivel a profilja alapján szóbaállsz, mindezt úgy, hogy te magad csúnyácska vagy (ha jól értem), akkor máris megvan az ok, hogy miért nem érdeklődnek irántad.

2023. dec. 7. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!