Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni, milyen társkereső felületet ajánlotok egy 30 éves nőnek?
Tinder, amit inkább meg se említsünk. Tiniknek való, illetve komolytalan suhancoknak alkalmi kapcsolatokra.
Randivonal, amit próbáltam, de az a tapasztalatom, az előfizetéssel és komoly profillal rendelkező férfiak vagy vissza sem írnak, vagy mintha észre sem vennének... És rengeteg levelet kaptam elsősorban vidéken élő fiatalabb fiúktól, vagy éppen jóval idősebb férfiaktól, akik valószínűleg el sem olvasták, de még meg sem nyitották a profilom, csak copy-c küldték a levelet.
Hajadon, gyermektelen budapesti vékony, csinos, vékony nő vagyok.
Elittárs, amit néztem, de ott kötelezően elő kell fizetnem, és félek hiába fizetek elő a Randivonal-hoz hasonló szituációba esem.
Ha eredeti vörös hajad, vagy kék szemed, vagy szeplős arcod van, itt privátban is írhatsz :)
30/F egyedülálló, gyermektelen, vékony :)
Mekkora kamu kérdés, te jó Isten! Vékony, csinis, gyermektelen nő, aki szenved a magánytól... :D :D :D
Nekem is van női regem társkeresőn, de a mai napig 4-5 levelet kapok naponta, ha havi szinten nézem, abból tutira 3 komoly, jóképű férfi. Szóval ne itt etesd már a jónépet! Ennyi erővel majd én is napi három kamu kérdést felteszek nőként, majd a jelentkezőket halálra szívatom.
Sok fizetős társkereső csak áttverés,eléggé furcsa hogy hirtelen olyan sokan írnak az emberre szerintem.
Esetleg itt nem szeretnél ismerkedni?
"Mekkora kamu kérdés, te jó Isten! Vékony, csinis, gyermektelen nő, aki szenved a magánytól... :D :D :D"
Szenved a lapatallu meno cegvezetok hianyatol :)
"Nekem is van női regem társkeresőn, de a mai napig 4-5 levelet kapok naponta, ha havi szinten nézem, abból tutira 3 komoly, jóképű férfi"
Gondolom, nem 30 eves a noi reged.....
37F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!