Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék ismerkedni, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ismerkedni, milyen társkereső felületet ajánlotok egy 30 éves nőnek?

Figyelt kérdés

Tinder, amit inkább meg se említsünk. Tiniknek való, illetve komolytalan suhancoknak alkalmi kapcsolatokra.

Randivonal, amit próbáltam, de az a tapasztalatom, az előfizetéssel és komoly profillal rendelkező férfiak vagy vissza sem írnak, vagy mintha észre sem vennének... És rengeteg levelet kaptam elsősorban vidéken élő fiatalabb fiúktól, vagy éppen jóval idősebb férfiaktól, akik valószínűleg el sem olvasták, de még meg sem nyitották a profilom, csak copy-c küldték a levelet.

Hajadon, gyermektelen budapesti vékony, csinos, vékony nő vagyok.

Elittárs, amit néztem, de ott kötelezően elő kell fizetnem, és félek hiába fizetek elő a Randivonal-hoz hasonló szituációba esem.

2021. aug. 9. 20:27
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
31%

#10 Írnak, de kik? 90% kuka, a maradékkal meg lutri, hogy össze illesz-e. Írt rám jóképű, helyes orvos, a harmadik levélnél derült ki, hogy perverz. De aki csak egy kamu képpel regisztrál és nem kezd levelezésbe, pláne nem randizik, az ezt nem érti.

Szinte minden levelezéskor derül ki. Hogy buta, nem tud helyesen írni, unalmas, semmirekellő, perverz, amúgy van nője csak mellékest keres stb stb. Komolyan, magára valamit adó ember nem használ érvként egy kamuprofilt.

2021. aug. 10. 11:23
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
11-es: Azért nehogy már napi 40 üzenetből ne lehessen megtalálni azt aki nem perverz. A 10-es vagyok hiába lettem lepontozva ezt már megszokhattuk itt hogy akik az igazságot írják le azokat lepontozzák általában nők pontozzák le és tudjátok miért? Mert a nők is tudják hogy napi 100 levelet kapnak de olyan magasra teszik a lécet hogy egyik sem jön be nekik aztán ráfogják hogy perverz vagy mit tudom én kicsoda és akkor inkábbb sajnáltatják magukat hogy magányosak. Én nem vagyok perverz sőt nekem nem is fontos annyira a sez..x inkább a társ meg hogy ne legyen magányos az ember és művelt is vagyok mégse akarnak velem ismerkedni a lányok lehet a külső miatt mert nem vagyok aza vékony sovány alkat de elhízott sem és sajnos szemüveges vagyok. De nagyon jó humorom van nem élek káros szenvedélyeken illetve céltudatos is vagyok mégse elég a lányoknak. Szóval innentől kezdve ha én kapnék napi 40 levelet lányoktól akkor nem lennék magányos. Szóval ez hogy egy csinos nő ma magányos az a saját maga hibája elsősorban.
2021. aug. 10. 12:42
 13/47 anonim ***** válasza:

Én magas vagyok, remek bmi indexszel, azt mondják még helyes is, rendezett egzisztenciával, káros szenvedélyektől mentes, nincs perverzióm, ismerem a nyelvtant, tudok kommunikálni, több diplomám van, egyáltalán nem vagyok unalmas, mindig célok mentén éltem az életem stb... Ami probléma hogy 40 éves vagyok. A társkeresőkön minden esetben elolvastam a hölgyek adatlapját, ezután egyedi leveleket írtam, amik ugyancsak nem voltak sablonosak, nem voltak unalmasak, kérdéseket is tettem fel bennük, hogy megkönnyítsem az esetleges választ.

Ennek folyományaként arra sem méltattak, hogy egy "köszi, nem téged kereslek"-et vissza írjanak.

Rájöttem ezután hogy igen, egy baromi értékes ember vagyok, ha csak szétnézek az életemben. Felépítettem egy működő rendszert, vannak befektetéseim, odafigyelek önmagamra, testi, szellemi, mentális egészségemre, képzem magam a mai napig, érdekes hobbikat űzök, a munkám hivatás, van szabadidőm.

Ezek után jöttök ti nők, hogy nincs értelmes rendes férfi?! 😂 Értem én a viccet... Olvasom itt a gyk-n hogy miféle semmirekellő pasasok mellett szenvedtek... Én meg azt mondom ezek után, hogy a nők 90%-ának fogalma sincs milyen egy normális férfi, mit lehet vele kezdeni! A 90% hozza magával az otthon látottakat, így nem is csodálkozom hogy észre sem veszitek az értéket.

Ami még negatívum bennem, nem vagyok bájgúnár, tudom hogy ez óriási probléma, mivel a nők imádják a hazugságokat. Legalább ha az is, de jól esik nekik. Ezzel szemben tudom hogy mi is az az udvarlás, csak hát azt tudni kellene fogadni is, ami a 90%-nak nem megy. Vagy legalább esélyt adni.

Jöhet a kérdés, ha én ilyen szuper vagyok, miért nincs párom? Mert ahol dolgozom, nincs nő. A hobbim során sem tudok nőkkel ismerkedni. Marad a net, de azt meg már inkább hanyagolom. Összességében nézve tényleg egy főnyeremény vagyok, és ebben semmi egó nincs.

2021. aug. 10. 13:33
 14/47 anonim ***** válasza:
100%
12 Három hónap alatt jött 40 üzenet, nem naponta. Nem mindenki huszonéves, gyermektelen nő.
2021. aug. 10. 14:11
 15/47 anonim ***** válasza:
13 Én 44 éves elvált anyuka vagyok. Nekem nem lett volna bajom a koroddal, de te nyilván akkor fiatalabb lányokra írtál. Mi a meglepő abban, hogy nem akarnak semmi tőled?
2021. aug. 10. 14:13
 16/47 anonim ***** válasza:
100%
A 12 és vagyok. A kérdés nem azokra vonatkozik akiknek van gyermekük és úgy akarnak ismerkedni hanem azokra akik szinglik lásd a kérdező aki azt írta nincs gyereke. Én erre, írtam a 10-es válaszomat hogy kamu mert akik szinglik nincs gyerekük és még jól is néznek ki, sőt még maguk is azt mondják magukra hogy jól néznek ki azokra naponta érkezik 40 üzenet minimum. Ezért is kamu a kérdező kérdése.
2021. aug. 10. 15:00
 17/47 anonim ***** válasza:
75%

"sőt még maguk is azt mondják magukra hogy jól néznek ki "

Azok nem biztos, hogy jol neznek ki :)

37F incel

2021. aug. 10. 15:07
 18/47 anonim ***** válasza:
61%
Én gyermektelenként huszonévesen sem azt tapasztaltam, hogy nagy férfi dömping lenne. (Mondjuk akkor nem társkeresőztem) De örülök, hogy beismeritek, hogy nem állnak tömött sorok még az egyedülálló anyák előtt is :-)
2021. aug. 10. 15:08
 19/47 anonim ***** válasza:

15. A korosztályom a 35-45 volt ha érdekel. Azért adtam 10 éves intervallumot, mert azzal is növeljem az esélyeim, a másik meg az, hogy a komoly nőket szeretem. Most kapaszkodj meg, nekem nem lett volna gond ha van gyereke, én azok közé tartozom, akik szeretik és jól kijönnek a gyerekekkel.

Van egy családi házam nem kis telekkel Bp. agglomerációjában. Ha arról lett volna szó, bőven hozzám költözhettek volna(ha van gyerek). Ha nincs, akkor meg egyedül. Nem vagyok uralkodó típus, a demokrácia híve vagyok. Ha valami nem megy, akkor javítok rajta, ha akkor sem megy elengedem. Támogató vagyok, szeretem ha egy nőnek van saját élete is, és abban sikeres. Nem kell nagy dolgokra gondolni, felőlem az is jó, ha van vmi hobbija, érdekli valami és azzal foglalkozik.

20 éves lányokra 15 évvel ezelőtt hajtottam, tisztában vagyok önmagammal minden téren. Nem a farkam vezérel.

Hidd el, hiába volt részletesen kitöltött adatlapom, hiába írtam normális leveleket átlagos nőknek 35-45 év között, válaszra sem méltattak. Ha ez nem így lett volna, most nem írnék egy sort sem. Én a magam részéről lezártam a netes ismerkedést, max arra volt jó, hogy értékeljem magam, észrevegyem a valóságot.

Ami nagyon mellbe vágott az az, hogy egy ilyen komplex, kerek élettel rendelkező embert levegőnek néznek, elég durván. Nem vagyok egyedi, annyira nem értékelem fel magam. Van szemem, látom mi zajlik körülöttem a világban párkapcsolati, házassági vonalon. Lehet választani nárcisztikus, szuper trendi férfit, nyalizógépet, a falu bikáját, szuper szexi olasz csődört, alkesz barmit, függőségekkel megáldott munkanélkülit... A variációk száma végten. Ezt nem a dac mondatja velem, hanem ezt látom.

Nincs normális férfi? Kinek ni a normális? Arra jöttem rá, hogy az én értékrendem nagyban eltér az átlagtól. A fentebb felsorolt férfi típusok képzik az átlag számára a nagybetűs férfit. Egy értelmesen megfogalmazott, tagolt, nyelvtanilag helyesen megírt levél ezek szerint értelmezhetetlen kategóriát képvisel.

Arra is rájöttem, hogy a netes ismerkedés kimerül egy két fotóban. Ha nem a top modell, szuper szexi tesztoszteron bomba figyel vissza, akkor kuka. Oké, no problem! Tényleg! Épkézláb férfi vagyok, az önbecsülésemet sérti ha lemegyek ennek az állatkertnek a szintjére. Majd élőben ha úgy alakul találok valakit aki megbecsül, nem pedig a földre szállt csodát várja.

Apropó, még valami! Jót tenne annak a 90%-nak egy egészséges önkép, önértékelés is, még akkor is ha napi 50 levelet kapnak.

2021. aug. 10. 15:34
 20/47 anonim ***** válasza:
45%
18aa: Igen mert sok embernek aki szingli nem kell olyan kapcsolat valakivel akinek már van gyereke és ez így van rendjén. Egyrészt az embereknek nem kell mindenáron gyerek másrészt csak az tervezzen aki biztos kapcsolatban él mert máskülönben a gyerek fogja megszívni később ha felnő.
2021. aug. 10. 15:34
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!