Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék ismerkedni, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ismerkedni, milyen társkereső felületet ajánlotok egy 30 éves nőnek?

Figyelt kérdés

Tinder, amit inkább meg se említsünk. Tiniknek való, illetve komolytalan suhancoknak alkalmi kapcsolatokra.

Randivonal, amit próbáltam, de az a tapasztalatom, az előfizetéssel és komoly profillal rendelkező férfiak vagy vissza sem írnak, vagy mintha észre sem vennének... És rengeteg levelet kaptam elsősorban vidéken élő fiatalabb fiúktól, vagy éppen jóval idősebb férfiaktól, akik valószínűleg el sem olvasták, de még meg sem nyitották a profilom, csak copy-c küldték a levelet.

Hajadon, gyermektelen budapesti vékony, csinos, vékony nő vagyok.

Elittárs, amit néztem, de ott kötelezően elő kell fizetnem, és félek hiába fizetek elő a Randivonal-hoz hasonló szituációba esem.

2021. aug. 9. 20:27
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

A kérdés hogy te mi vagy.

Hiába regisztrált bármilyen fizetős elit társkeresőre ha egy éretségivel rendelkezzel és eladóként dolgozol sokkal kisebb eséllyel indulsz egy magasan képzett előnyös külsejű férfinál. Miközben fogorvosként, biológusként, mérnökként csinos külsővel gyermektelenül sokkal nagyobb eséllyel fogsz megismerkedni hasonló körökben mozgó férfival. A gázszerelő se egy betanított munkás Andival jött össze hanem az orvosnő/műsorvezető Andival.

A társkeresők pedig a tulajdonosnak termelik a pénzt leginkább.

2021. aug. 10. 19:26
 42/47 anonim ***** válasza:
Több diplomás vagyok, nyelveket beszélek. Van akinek bejövök, van akinek nem. Van gyerekem. Hozzám illő párt keresek, elvált apukát, átlagos külsejűt, viszont belsőre is hozzám illőt: humorosat, intelligenset, műveltet. Régebben a diplomát sem állítottam be szűrőnek, de azt megbántam. Semmi olyat nem várok el, amit nem tudok nyújtani. Sőt, még annyit sem. De mindegy is, csak a kérdéshez szóltam hozzá.
2021. aug. 10. 19:34
 43/47 anonim ***** válasza:
A vicc az az, hogy én férfiként már bőven az elvárt szintem alá mentem, és még ott is elutasításokba ütközök. Én is több diplomás vagyok, több beszélt nyelvvel. Jól keresek, van lakásom, autóm, intelligensneknmondanám magam, tisztában vagyok a jelentésével. Volt gyerekszobám, jó a családi mintám. Az bisszant, hogy nem úgy vagyok elutasítva hogy nézd, ebben meg ebben nem felelek meg, itt és ott változtass. Nem, szóra sem vagyok érdemes. Mintha nem is léteznék. Akkor milyen mélyre tegyem a mércét? 8 általános? Annak meg a gengszter kell. Azt érzem hogy nincs helyem, nem kellek senkinek. Legalább egy beszélgetésig kapnék esélyt, de nem. Mondják rám hogy unalmas vagyok, büdös, kancsal, bunkó, bármi. Legalább tudnám hogy mi a gond. A passzív semmibevételnél megalázóbb nincs! Az összes levelem egyedi volt, egyáltalán nem a megszokott "helló, tetszel, ismerkedünk"? Na mindegy, én befejeztem, letöröltem magam az összes helyről.
2021. aug. 10. 20:04
 44/47 anonim ***** válasza:
Legjobb helyen való ismerkedés ahol lehet lányokkal ismerkedni azok a különböző alakoformáló edzések vagy jóga vagy esetleg tánc. De a gazdasági egyetemeken is általában sok lány van.
2021. aug. 10. 20:28
 45/47 anonim ***** válasza:

43 Mivel mi ők sokszor ugyanezt tapasztaljuk meg (tudom, hihetetlen) azért mondjuk hogy biztosan cicababáknál keresgéltek. Én elhiszem, hogy nem. Én mindig mindenkinek visszaírtam, de a hozzád hasonló kvalitású emberek (diplomás, értelmes, udvarias stb) vagy hamar találtak mást (értsd több vasat tartottak a tűzben) vagy valami komoly baj volt velük, vagy a harmadik opció, hogy nem jöttünk be egymásnak a randin és ment mindenki a dolgára. Én nem ghostingoltam soha senkit, engem viszont sokan. Mind normálisnak tűnő, átlagos pasik voltak.

Az volt a vicces hogy volt egy ötvenes pasi, aki amúgy helyes volt, jó volt a humora és nagyon vicces beszélgetéseink voltak. Egyszer találkoztunk, maszkos időszakban, sétáltunk, beszélgettünk. Utána már csak pár szót váltottunk és elhalt az egész. Aztán látom facebookon, hogy feldobta ismerősnek úgy, hogy sosem adtam meg facebook elérhetőséget és nincsenek közös ismerőseink. Miért nézeget, ha ő miatta halt el a beszélgetés hónapokkal ezelőtt? Nekem nincs kedvem ilyen játszmákhoz. Hasonló okokból én sem vagyok már fent.

2021. aug. 11. 08:57
 46/47 anonim ***** válasza:

45. Oké, értem. Én is szeretném tudni mi a komoly bajom, de odáig el sem jutok, mivel egy szó nem sok, de annyi kommunikációm sem volt senkivel. Mivel kb. 150 levelet elküldtem, amire egyetlen válasz vagy reakció sem érkezett, én befejezettnek értékelem a netes ismerkedést. A 150 levél, 150 különböző személyt takar.

A találkozók utáni lepattintás szerintem arról szól, hogy a levelezés felépített egy eszményképet, amit a valódi találkozás lerombolt. Szerintem ezért rossz dolog sokáig levelezni. Mondom ezt én, akinek nulla tapasztalata van ezen a területen! :D

Az is baj szerintem, hogy az online piac 99.99%-ban a külsőségekről szól, 1-2 fotó, aztán túllépnek az emberen. Azt hiszik hogy aki megszólítja őket, az már este szexelni akar velük, vagy elvenni feleségül. Hol marad maga az ismerkedés? Ha esetleg nem is lesz belőle párkapcsolat, de legalább megismer egy normális embert, akár még ismerősnek, barátnak jó lehet. Nem értem az egészet. Vagy itt mindenki fullos szexpartnert keres, akitől egyből elolvad? Azt is elfogadnám, ha 5 levél után huss, lepattanna a nő. Nem jöttem be neki, oké.

Mondjuk ismerősömet meg egy férfi szívatta be, aki nőnek adta ki magát! Szegény ott örült, hogy micsoda jó nővel beszélget, milyen jól megértik egymást. Megbeszéltek egy randit, persze a "nő" nem jött el. Később a pasi bevallotta neki, hogy csak tréfa volt. Ő is egy frusztrált pasi, aki kínjában nőnek adta ki magát, hogy végre valakivel levelezzen, ehhez ő bújt bele egy nő bőrébe. Elég beteg a világ!

2021. aug. 11. 09:23
 47/47 anonim ***** válasza:
46 Fú, ez tényleg kemény. Igazad van, az online ismerkedés eleve hamvába holt, ebben egyetértünk.
2021. aug. 11. 13:39
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!