Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék ismerkedni, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ismerkedni, milyen társkereső felületet ajánlotok egy 30 éves nőnek?

Figyelt kérdés

Tinder, amit inkább meg se említsünk. Tiniknek való, illetve komolytalan suhancoknak alkalmi kapcsolatokra.

Randivonal, amit próbáltam, de az a tapasztalatom, az előfizetéssel és komoly profillal rendelkező férfiak vagy vissza sem írnak, vagy mintha észre sem vennének... És rengeteg levelet kaptam elsősorban vidéken élő fiatalabb fiúktól, vagy éppen jóval idősebb férfiaktól, akik valószínűleg el sem olvasták, de még meg sem nyitották a profilom, csak copy-c küldték a levelet.

Hajadon, gyermektelen budapesti vékony, csinos, vékony nő vagyok.

Elittárs, amit néztem, de ott kötelezően elő kell fizetnem, és félek hiába fizetek elő a Randivonal-hoz hasonló szituációba esem.

2021. aug. 9. 20:27
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
18. A szingli, gyerektelen, 120kg alatti, nők előtt áll sor, mert a férfiak ezt keresik. Ha ezen tulajdonságok bármelyikével rendelkezel, akkor ott fogod találni magad mint az átlag fiatalfelnőtt férfi. Nevezetesen hogy a lőtéri kutyának se kellesz.
2021. aug. 10. 15:37
 22/47 anonim ***** válasza:
* Ha ezen tulajdonságok bármelyikével nem rendelkezel,
2021. aug. 10. 15:41
 23/47 anonim ***** válasza:
45%
21. Nyugi a nőknek extrém nehéz választani, ami igaz is! Egy átlag férfi a semmiből tök egyszerűen rámutat egy tetszőleges senkire és kész. Gondolj bele, ha te férfiként egy hónap alatt kapnál 50 levelet, milyen rossz lenne már! Te mint átlag Pista csak napi 1-2 nőtől kapnál levelet, akiknek 90%-a kuka lenne. Akkor is egy hónap alatt lenne 2-3 normális nő. Fúúú, inkább jobb ha nem is kapsz egyet sem, ezt a gondot, terhet nem kívánom senkinek! 😂
2021. aug. 10. 16:04
 24/47 anonim ***** válasza:

23. Hát igen de rossz is lehet ha napi szinten udvarolnak az embernek.

Menyivel jobb egy átlag magyar férfinak aki a lőtéri kútyát nem érdekli.

🤣

2021. aug. 10. 16:08
 25/47 anonim ***** válasza:

Ááá, a nők szerint nem így van. Ők a belső értékekre kattannak! A külsőd alig számít, a neten is nem győzik azt a sok érdeklődő levelet írni a férfiaknak!

Az a baj, hogy a nőknek gőzük sincs milyen egy férfinak! Választani??? 😂 Aki szóba áll velük és nem bűn ronda, azzal megpróbálják. Ennyi. Aztán ha nem is olyan jó, akkor is vele maradnak, mert jobb mint egyedül.

Na ez a valóság! Az a férfi választhat, aki jól néz ki, vagy tudja ennek hiányát kommpenzálni. Ezzel nem is lenne baj! A baj ott kezdődik, hogy amíg egy átlag férfi a kutyának sem kell, addig egy átlag nőért kilométeres sorokban állnak a pasik.

2021. aug. 10. 16:27
 26/47 anonim ***** válasza:
25 Amit ti írtok nem a férfiakra, hanem a csúnya férfiakra igaz. Az átlag és jobb férfi választ. És nincs egyedül. A csúnya nőkre meg ugyanaz igaz, ami a csúnya férfiakra. Szóval kár nyafogni.
2021. aug. 10. 17:45
 27/47 anonim ***** válasza:

26. Az átlag férfi értsd a férfiak 60-80%a a nők szerint ronda.

A férfiak szerint a nők 60-80%a szép a maradék meg dugh@to.

Ezt add ősze.

2021. aug. 10. 17:49
 28/47 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi, ez hazugság. A nők többsége számotokra láthatatlan. A nők kb 20%ánál tobzódtok mindannyian. Amúgy meg természetes, hogy mindenki válogat. Attól még nem Bradpittet várja, azt csak ti képzelitek.
2021. aug. 10. 17:56
 29/47 anonim ***** válasza:
Az átlag férfi választ? Az év vicce! Mégis kik közül? A senki és a senki közül? Oké, csak hogy megértsd. Az átlag férfiak képezik a férfi társadalom 90%-át. Na most azért kap egy nő 50 levelet naponta, mert a 90% próbálkozik, hátha. Ha nem így lenne, a nők sem kapnának leveleket, vagy csak havi 1-2-őt. Egy átlag férfi azzal van, akit az élet elé dobott. Megpróbálja az adott nővel, ha működik oké, ha nem nem. Bakker, én még életemben sem választottam nőt, hogy pl. terike, gizike, timike, csilla, katika próbálkozik nálam, na... hmmmm.... melyik is legyen?! Nagy ritkán belebotlottam egy nőbe akivel beszélgetni tudtam, aztán vagy akarta, vagy nem a folytatást. Hol volt valaha az, hogy olyan nőt választhattam, aki mind külsőre, mind belsőre, mint szexuálisan megfelelt volna? Átlagos pasi vagyok, 182cm magas, 88kg, diplomás, van lakásom, munkám, autóm. Senkinek nem kellek, ez van. Ja, és nettó 500k felett keresek, nem vagyok unalmas, nagyon nem. UL repüélőre is megvan a vizsgám, havonta 2X mindig repülök. Na és? Kellek? Kiszúrt egy nő is? Nem. Írhatok én bármit a társkeresőkön, le se sz*rnak.
2021. aug. 10. 17:59
 30/47 anonim ***** válasza:

A férfiak mindenkit jobbra húznak,(tinder,badoo) a társkeresőkön napi 50-100 levelet küldenek el. Hónapokon éveken át. És örülhetnek ha ezer ilyenből lessz egy randi. A nő persze ott is azt mondja hogy bocs de nem és kezdődik elölről.

Evvel szemben a nő csak vár és hullik rá a dicséret, aki nagyon tetszik avval esetleg szobaáll.

2021. aug. 10. 18:02
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!