Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más nőnek is ilyen nehèz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nőnek is ilyen nehèz ismerkedni?

Figyelt kérdés

1,5 hónapja regisztráltam társkeresőre de még 1 randim se volt. A férfiak nem írnak. Ha én írok 1-2 üzenet után már nem válaszolnak, ez a szia mizu, mit csinálsz ma - ban kimerül...

vannak fent képeim, rendes bemutatkozás is.

2023. dec. 7. 16:02
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
36%
Csak az atlag alattiaknak.
2023. dec. 7. 16:03
 2/30 anonim ***** válasza:
68%

Nem általános.

Kor, súly, magasság, gyerek?

2023. dec. 7. 16:07
 3/30 anonim válasza:
100%
Az ilyen társkereső oldalaknak nem érdeke leszedni az inaktív és kamu profilokat, mert a végén alig maradnának felhasználók. Nekem a nők nem írtak vissza, vagy lementek a szokásos szia, mizu stb... üzenetek és annyi. Már fel sem regisztrálok ilyenekre. Inkább elmegyek táncolni, vagy valamilyen tanfolyamra. Sokkal jobb, mint a gép elött várakozni a válaszüzenetekre.
2023. dec. 7. 16:08
 4/30 A kérdező kommentje:
Nincs gyerekem. 27 éves vagyok. 168 cm, 65 kg
2023. dec. 7. 16:09
 5/30 anonim ***** válasza:
72%

Ugyanez volt. Pár szia mizu, aztán jó reggelt , jó éjszakát üzenetek napokig. Minden normális beszélgetés kezdeményezése kudarcba fulladt. Aztán behisztiztek, hogy nem akarok randizni. Ami megint jellemzően annyi lett volna, hogy én utazok oda...

A másik fele még aznap este jött volna fel hozzám. Köszi, de nem.

Hiába húznak jobbra sokan, hiába kapok sok levelet, igyekeztem beszélgetés során kiszűrni azt, aki értelmesebb. De valahogy mindenki az első rostán kiesett gyorsan.

Nekem gyorsan elment a kedvem az egésztől. Egyszerűen nem volt kedvem ezredszer is leírni, hogy mit dolgozok, mi a hobbim, meg ilyenek.

Töröltem magam a P..ba. Ha jön valaki a való életben, akkor jön, ha nem, hát nem.

2023. dec. 7. 16:11
 6/30 anonim ***** válasza:
36%

Férfi oldalról tudom hogy mennyire reménytelen a dolog, de úgy tudtam, hogy nőként ez a kánaán. Pl. tinderen elég volt csak a nemem átállítani nőre (a képek és még a nevem is maradt az igazi) és özönlöttek a lájkok.

Ennek valószínűleg az az oka, hogy a mi férfiak rá sem nézünk a képernyőre és úgy nyomjuk a lájkokat mindenkire.

Amúgy ez melyik platform?

2023. dec. 7. 16:13
 7/30 A kérdező kommentje:
Bumble, Hinge, Tinder
2023. dec. 7. 16:16
 8/30 anonim ***** válasza:
31%
A súlyt akkor nem hiszem el!
2023. dec. 7. 16:18
 9/30 anonim ***** válasza:
73%
#5 Pacsi. De hidd el, élőben is ennyi nyomorult lesz :D
2023. dec. 7. 16:20
 10/30 anonim ***** válasza:
67%

Akkor veszek egy macskát meg pár vibrátort. 😂 Nem kötelező kapcsolatban lenni.

2023. dec. 7. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!