Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Netes ismerkedésnél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Netes ismerkedésnél, mennyi idő után szoktátok megkapni a nő telefonszámát?

Figyelt kérdés

Nekem az a tapasztalatom, hogy általában 2-3 nap után sikerül chateléssel is eljutni egy olyan bizalmi szintre, hogy telefonszámot cserélünk. De most akivel irogatok péntek óta, és említettem a telefont, erre csak annyit írt, hogy majd megbeszéljük. Én meg is adtam az enyémet, de nem is reagált rá. Valahogy az az érzésem, hogy ez így zsákutca, és lehet nem is fogja később se megadni.

Nektek mi a tapasztalotok etéren?

2023. dec. 5. 20:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#9: Igen, csak tudod főleg a 20-30-as korosztályban az a szokás, hogy a nő full érdektelen napokig az ismerkedés elején és tulajdonképpen teljesen egyoldalú a dolog, ilyen 1-2 szavas válaszokra gondolj, nem kérdez semmit csak válaszol stb. Ha kérdez is csak annyit, hogy "Mivel foglalkozol?"

Ezért írják itt többen azt, hogy nincsen értelme + nem is akarják megadni a számukat. Teljesen érthető az álláspontod, de szerintem 40-es korosztályban ez nagyon más. Nem hiszem, hogy rosszul csinálod, de sajna nincs tapasztalatom 40-es nőkkel.

1-es voltam.

2023. dec. 6. 09:45
 12/15 A kérdező kommentje:
#11 Pont ezért is jobb a telefon szerintem, mert akkor szinte csak rád figyel a nő, nem mást csinál, vagy másokkal chatelget közben. Nekem ráadásul szokták dicsérni a hangom is, 🙂
2023. dec. 6. 10:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Csütörtök este írt vissza elsőnek. Pénteken beszélgettünk napközben. Estére elkértem a számát, aznap este már telefonon is beszéltünk.

Sokkal másabb akár telefonon beszélni, mert ott nincs sok reakcióidő a kérdéseknél.

Hétvégén már videochatektünk.

2023. dec. 6. 10:18
 14/15 anonim ***** válasza:
2014 óta senki nem kért tőlem telefonszámot :D Persze ha összejöttünk akkor megadtuk egymásnak.
2023. dec. 6. 10:29
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos engem már bszott át úgy nő, hogy csak chaten beszéltük le a randit -ott teljesen szimpatikus volt, ezért megbíztam benne -, telefonszámot nem kértem. Azután "természetesen" nem jött el a találkára. Azóta telefonszám nélkül nincs tali.
2024. jan. 28. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!