Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez kamu személy lehet?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit egy tárkeresőről ismertem meg. Sokat beszélgettünk de még nem találkoztunk. A képet, amit küldött nagyon fura nekem. Képernyőfotók voltak, állítólag egy másik társkeresőröl, ahol regisztrálva van onnan fotózta ki mert nem volt a telóján kép magáról azt mondta. Illetve kérte hogy vegyem fel viberre. De nagyon fura nekem hogy 0650 kezdetű a telszáma.. Én még ilyet nem láttam, létezik ilyen szám egyáltalán szerintetek? Az én ismerősi körömbe senkinek nincs ilyen száma. Sajnos nagyon nehezen tudok megbizni az emberekben a sok csalódás miatt. Ti mit gondolnátok? Főként a 0650 telszám fura nekem.2022. febr. 12. 20:39
2/15 anonim válasza:
Digis telefonszám. Nekem is van. A fotók viszont gyanúsak.
3/15 anonim válasza:
" mert nem volt a telóján kép magáról "
Ez nagyon hihető. Talán nincs kamera a telóján?
5/15 anonim válasza:
Szerintem ez ott bukik, hogy nincs a telefonján kép saját magáról és nem is hajlandó csinálni egy gyors fotót. Ez a kifogás kb 15 évvel ezelőtt még úgy ahogy megállta a helyét, de ma?
6/15 anonim válasza:
Szerintem kamu. A mai világban kinek nincs magáról képe? Ha nincs akkor csinálhat a telefonján lévő kamerával is.
7/15 anonim válasza:
Egyébként nem feltétlenül kamu az illető, lehet hogy ő van a képen, csak az a kép 10 évvel ezelőtt, esetleg 10 kilóval könnyebben készült.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A telszam miatt megnyugodtam. Szerintem akkor az lesz hogy kérek normális fotót aztán mehet tovább az ismerkedés mert egyebkent több órát irogattunk, passzol teljesen az érdeklődés, szimpatikus a nő.
2022. febr. 12. 21:29
9/15 anonim válasza:
Idióta vagy. Nem újabb fotót kell kérni, hanem webcamos beszélgetést. Ennyi. Te sem a legélesebb kés vagy.
10/15 anonim válasza:
Én is a videós hívást javaslom. Bár manapság már azzal is lehet csalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!