Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Netes ismerkedésnél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Netes ismerkedésnél, mennyi idő után szoktátok megkapni a nő telefonszámát?

Figyelt kérdés

Nekem az a tapasztalatom, hogy általában 2-3 nap után sikerül chateléssel is eljutni egy olyan bizalmi szintre, hogy telefonszámot cserélünk. De most akivel irogatok péntek óta, és említettem a telefont, erre csak annyit írt, hogy majd megbeszéljük. Én meg is adtam az enyémet, de nem is reagált rá. Valahogy az az érzésem, hogy ez így zsákutca, és lehet nem is fogja később se megadni.

Nektek mi a tapasztalotok etéren?

2023. dec. 5. 20:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én már nem is próbálkozom vele, teljesen feladtam, de lehet ez korfüggő dolog is, lehet a te korosztályodban ez jobban elfogadott, max most ő ijedt meg emiatt.
2023. dec. 5. 20:44
 2/15 A kérdező kommentje:
40-es éveikben járó nőkkel ismerkedem. Mondjuk ez a mostani pont 50. De természetesen kortól függetlenül érdekelnek a tapasztalatok.
2023. dec. 5. 20:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem randifüggő.

Mondjuk én nő vagyok de ha valakivel ismerkedem csetelek naponta pl hétfőtől, es pl le van beszélve hogy hétvégén személyesen folytatjuk(mivel a személyes ismerettség úgyis a döntő)akkor megkapja a héten. Meg szokták ks kérni.

De ha vkivel honapokig cset van csak, randiról meg szó sincs, azok mdg kb soha nem kapják meg(nem is kérik), max ha más platformon csevegunk es kell valamelyikhez pl viberhez kell, de messengerhez nem.

2023. dec. 5. 21:00
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

*szokták is kérni(akik komolyan ismerkednek pl fel.is hiv meg randira is hív)

Akik meg szinte csak csetpartnert keresnek azok elvannak a számom nélkül is, nem rugóznak rajta. Meg az ismerkedésen sem.

2023. dec. 5. 21:02
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

Soha.

Alacsony pasinak nem adják meg. :(

2023. dec. 5. 21:05
 6/15 anonim ***** válasza:
92%
Telefonszám?!?!? Mai világban már be se jelölhetem fb-on, csak messengeren írogatás, ami pont azért jó, mert ha nem jön össze, akkor nincs plusz egy ismerősöd, akit törölni kéne. De társkeresőn az is előfordult, hogy nem is tudom a nő nevét, akivel voltam, mert át se mentünk sehova. Azóta se tudom és ki se derült nyár óta, de persze nem is érdekel.
2023. dec. 5. 22:30
 7/15 anonim ***** válasza:
57%
2-3 nap után már célszerű hangügyileg is diskurálni, ha folyamatos a kommunikáció és már a telefonos beszélgetés során felvetni, hogy valamikor fussatok össze. Nincs értelme sokáig nyújtani a levelezgetést, chatelgetést mert úgyis minden élőben derül ki. Amikor élőben face to face találkozol valakivel akkor újraindul a szimpátia-rajt, ugyanúgy fel kell építened (csak már van pár előzetes infód a másikról), gördülékenyen, fesztelenül végigvezetned a társalgást. Ha ez nem megy akkor buktad a storyt, nem csinálsz belőle kémiát.
2023. dec. 5. 22:46
 8/15 anonim ***** válasza:
42%
Nalam alapban akkor kap telszamot ha megvolt az elso tali es sikeresnek mondhato. Vagyis lesz masodik. Addig semmi ertelme.
2023. dec. 6. 07:01
 9/15 A kérdező kommentje:
#8 Szerintem pedig sokkal több értelme van egy tartalmas beszélgetésnek, mint irogatni. Pár perc alatt többmindent ellehet mondani, mint egy egész napos irogatással. Persze ha nálatok 1-2 nap után megoldjátok a talalkozót, úgy tényleg nincs értelme, de nekem meló mellett minimum 1 hét.
2023. dec. 6. 09:35
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
#8 bátrak a randipartnereid, mert speciel én el sem indulok addig egy találkahelyre (sőt el sem kezdem szervezni a napom) amíg telefonon nem beszéltem az illetővel. Nem szeretem a zsákbamacskát.
2023. dec. 6. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!