Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi miért gondolkodik ennyire anyagiasan a csajozást illetően?
Ugye itt sokszor lehet olvasni h sok pasi addig nem is merne próbálkozni amíg meg el nem ér egy bizonyos anyagi szintet mert alatta szerinte biztos a kudarc.
Ez miért van?
Szerintem nem feltétlenül csak ezen múlik ugye ott van a pasi szemilyesege kisugárzása stb...
#10 Te mit szívtál, vagy hol olvastál ilyet?
Én csak leírtam, hogy miért látjuk a nőket pénzéhes ribiknek, konkrétan azért mert azok.
Megjegyzem, az ilyen videók alatt ezerszám voltak a kommentek, hogy jajj mennyire igaz stb, sok szánalmas picsa.
Hát nem tudom. Engem a nagy szerelmem nem hívott el soha sehova és állandóan az anyagi gondjairól beszélt.
Mégsem ezért hagytam el.
Hanem azért mert nem akart összeköltözni, és leválni a szüleiről 50 évesen.
13.
Ember! Nem tűnik fel, hogy az, hogy nem tudott veled összeköltözni, az a szegénység következménye? Technikailag a szegénysége miatt hagytad el, ha lett volna pénze, akkor össze tudtatok volna költözni, de 0 pénzből, nem lehetséges.
Egy utolsó senki is össze tud költözni ha akar.
Egy takarító is egy utcaseprő is.
Ez egy tanár volt akinek jobb volt hogy a szüleivel él, és jobb volt hogy az apja főz rá. Neki jobb volt.
De a szüleinek nem, nekem nem. Engem is csak kihasznált de a szüleit is.
Inkább úgy mondanám hogy akkor költözött volna össze velem ha keresek egy milliót.
És ne fényesítsd nem ismered .
Minden férfi komolyra fordítja a kapcsolatát ha akarja aki meg nem akarja annak 100 kifogása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!