Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most ilyenkor mire kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ilyenkor mire kell gondolni? Normális, ha egy pasi így gondolkodik?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sráccal (26 éves). Normális,helyes,és szeretne velem komoly kapcsolatot. Viszont,mikor elkezdtünk beszélgetni egyik nap a szex témáról,ő kategorikusan kijelentette,hogy neki a szex egyáltalán nem fontos. Nem igényli,megvan nélküle.Persze,nem veti meg ha van sem,de ő aztán ezért nem fog a párjánál kezdeményezni egy kapcsolatban. Meg,hogy az a nő aki szexet keres,az nála ne is próbálkozzon. Kezdtem totál úgy érezni magam,mintha legalább egy nimfomán feslett erkölcsű nő lennék,mert egy kapcsolatban igenis igénylem a szexet.

Tehát a srác szimpi,de ez a hozzáállása kicsit elbizonytalanított. Most akkor ilyenkor mi van?

2013. márc. 2. 00:21
1 2
 1/20 KOkka200 válasza:
Az állhat a háttérben hogy, nem akarja hogy olyan srácnak nézd mind a többit " aki csak a sexre megy " mindenki igényli a sexet. Szerintem ő sem így gondolta.
2013. márc. 2. 00:23
 2/20 A kérdező kommentje:
Hát de én meg nem vagyok gondolatolvasó. Szóval én nem akarok olyan kapcsolatot,ahol csak ünnep napokon van szex vagy akkor sem. Ha ez ilyen nőcsalogató duma,akkor a srác elég rosszul csinálja....
2013. márc. 2. 00:25
 3/20 anonim ***** válasza:

Hidd el, ha f@sz van a lába között, akkor nem csak ünnep napokon lesz szex. :D

Én nem vagyok különösen nagy étvágyú, nekem pl. napi - két napi egy az igényem.

Ha ez alá megy, akkor aszexuális :D

2013. márc. 2. 00:30
 4/20 Christian Death ***** válasza:
Kicsi kuki komplexusa van, miert nem megy el az ilyen papnak? Szerintem mem jo vege lesz ennek, van egy hasonlo ismerosom oszt a friss felesege fuvel faval megcsalta, majd el is hagyta a nô vegul.
2013. márc. 2. 00:30
 5/20 anonim ***** válasza:

This is a beginning of the beautiful friendship

(but nothing more than that)

2013. márc. 2. 00:31
 6/20 A kérdező kommentje:
Hát de szerintem mindent meg lehet beszélni. Legalábbis normális,érett felnőtt emberek azt gondolom meg kéne,hogy tudják ezeket a dolgokat is beszélni. De lehet naív vagyok.
2013. márc. 2. 00:33
 7/20 anonim ***** válasza:

Hát ő valószínű egy komolyabb pasi.

Kevés ilyen van.

Sajnos.

2013. márc. 2. 00:35
 8/20 A kérdező kommentje:

48%-os!

Nekem mint testileg és szellemileg érett egészséges felnőtt nőnek vannak igényeim. Nos,azt gondolom ez inkább normális,mint az,hogy egy egészséges 26 éves életerős fiatalember nem kívánja a szexet.

Nem hinném,hogy emiatt degenerált lennék!

2013. márc. 2. 00:38
 9/20 anonim ***** válasza:

tedd fel magadnak a kérdést!

melyik tetszik jobban?

1. nekem mindenem a szex, szóval akár már most is ledobhatod magad az ágyra, mert megveszek, olyan kanos vagyok... szóval ha akarsz vmit, akkor már ruha ne legyen rajta 2perc múlva.

2. amit te is leírtál.

mindenkinek fontos a szex, de ez kb olyan, mintha még fiatalok lennétek.. kicsit várni kell, ismerkedni, nem egyből az ágyban kikötni.

2013. márc. 2. 00:43
 10/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mi az anyátokért ponzotak le...

Látom, itt már megy a lelkizés a komoly gondolkodásról...

De, ki sz0pja be ezt a sz@r szöveget valamiféle gyanakvás nélkül?

A kérdező vajon miért írta ki a kérdést... ?

2013. márc. 2. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!