Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ilyenkor mire kell gondolni? Normális, ha egy pasi így gondolkodik?
Megismerkedtem egy sráccal (26 éves). Normális,helyes,és szeretne velem komoly kapcsolatot. Viszont,mikor elkezdtünk beszélgetni egyik nap a szex témáról,ő kategorikusan kijelentette,hogy neki a szex egyáltalán nem fontos. Nem igényli,megvan nélküle.Persze,nem veti meg ha van sem,de ő aztán ezért nem fog a párjánál kezdeményezni egy kapcsolatban. Meg,hogy az a nő aki szexet keres,az nála ne is próbálkozzon. Kezdtem totál úgy érezni magam,mintha legalább egy nimfomán feslett erkölcsű nő lennék,mert egy kapcsolatban igenis igénylem a szexet.
Tehát a srác szimpi,de ez a hozzáállása kicsit elbizonytalanított. Most akkor ilyenkor mi van?
Hidd el, ha f@sz van a lába között, akkor nem csak ünnep napokon lesz szex. :D
Én nem vagyok különösen nagy étvágyú, nekem pl. napi - két napi egy az igényem.
Ha ez alá megy, akkor aszexuális :D
This is a beginning of the beautiful friendship
(but nothing more than that)
Hát ő valószínű egy komolyabb pasi.
Kevés ilyen van.
Sajnos.
48%-os!
Nekem mint testileg és szellemileg érett egészséges felnőtt nőnek vannak igényeim. Nos,azt gondolom ez inkább normális,mint az,hogy egy egészséges 26 éves életerős fiatalember nem kívánja a szexet.
Nem hinném,hogy emiatt degenerált lennék!
tedd fel magadnak a kérdést!
melyik tetszik jobban?
1. nekem mindenem a szex, szóval akár már most is ledobhatod magad az ágyra, mert megveszek, olyan kanos vagyok... szóval ha akarsz vmit, akkor már ruha ne legyen rajta 2perc múlva.
2. amit te is leírtál.
mindenkinek fontos a szex, de ez kb olyan, mintha még fiatalok lennétek.. kicsit várni kell, ismerkedni, nem egyből az ágyban kikötni.
Nem tudom, hogy mi az anyátokért ponzotak le...
Látom, itt már megy a lelkizés a komoly gondolkodásról...
De, ki sz0pja be ezt a sz@r szöveget valamiféle gyanakvás nélkül?
A kérdező vajon miért írta ki a kérdést... ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!