Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő/randi után tekintik a pasik a csajt a barátnőjüknek?
megkérdeztem egyik fiú barátomat/haveromat, mit gondol erről, de ő egyből leírta az egészet. Szerinte nem akar semmi komolyat..
Gondoltam arra, hogy rákérdezek,de aztán el is vetettem az ötletet, mert nem akarom,hogy azt higyje valami pszichiátriai klinikáról szabadultam és 1hét után azt akarom, hogy örökkön örökké.. csak nem akarok abba a hibába esni, hogy szerintem tök jó minden, meg jól elvagyunk,csak aztán x hét után kiderül,hogy ő tulajdonképpen nem akar tőlem semmi komolyabbat.. Csak ezért parázok ezen ennyire.. Semmi egyébért..
Sosem értettem, hogy a szexnek minek tulajdonítanak olyannagy jelentőséget? Értem ez alatt, hogy ne feküdj le vele x-ideig és akkor... És akkor? Mivan ha váratom pl.2-3hónapig, és a végén kiderül,hogy szar az ágyban, vagy teljesen mások a vágyaink.. akkor megérte jó kislánynak lenni?
Előző kapcsolatomban az első találkozáskor lefeküdtünk egymással, és 7,5hónapig voltunk együtt. Előtte kapcsolatomnál 3,5évig voltunk együtt és a 3.nap feküdtem le..
Persze, tudom vannak pasik, akik ha egy csajt hamar megfektetnek, akkor egyből tovább állnak.. bár őket sem értem..
Barátnőme 7hónapig váratta a pasiját, megtörtént a szex utána 2héttel otthagyta.. akkor mégis mi értelme volt a nagy váratásnak?
Ha meg akarod fogni a kezet, akkor fogd meg.
Ha a nyelveteket osszeerintitek talan az ujjaitokkal is megtehetnetek.
Az az erzesem elegge fiatalok vagytok meg, jol gondolom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!