Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi idő/randi után tekintik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lillus0501 kérdése:

Mennyi idő/randi után tekintik a pasik a csajt a barátnőjüknek?

Figyelt kérdés
Hány randinak kell meglenni, és mivan abban az esetben, ha a sráccal csókoloztok, minden happy, ha barátokkal találkoztok előttük is ugyanúgy megcsókol, de a kezed nem fogja meg.. ellenben becenevet talál neked. Akkor ő most akar valami komolyabbat, vagy ő maga sem tudja, esetleg csak szexet akar?

2013. febr. 27. 22:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szimplán az elején vagytok még és kicsit tul aggodod várd ki mi lesz belőle eddig egész jónak igérkezik
2013. febr. 27. 23:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Én csak akkor tekinteném annak, ha már szerelmes vagyok. Ha az nincs meg felesleges is összejönni.
2013. febr. 27. 23:02
 3/13 anonim ***** válasza:
4,84 nap.
2013. febr. 27. 23:02
 4/13 A kérdező kommentje:
lehet. másfél hete találkozgatunk.. de kb. minden másnap. Csak olyan fura, egymás mellett sétálni és úgy csókolozni, hogy nem fogja a kezed.. legutóbbi randinkon majdnem megfogtam neki olyan ösztönösen jött volna, de aztán gyorsan zsebre vágtam.. A hétvégén lesz a szülinapja elmennek bulizni a barátaival,de nem is hívott meg, nem mintha elmentem volna,mert dolgoznom kell, de jól esett volna. Még akkor is,ha csak rövid ideje ismerem.. De lehet ezzel csak én vagyok így..
2013. febr. 27. 23:04
 5/13 anonim ***** válasza:
Lehet ez neki nem megy olyan könnyen vagy nincs hozzá szokva szerintem várj még és ha nem változik akkor hát egyszer csak lepd meg fogd meg a kezét és kiderül ő hogy reagál rá, szerintem ha amugy jónak igérkezik akkor ne add még fel emiatt
2013. febr. 27. 23:10
 6/13 A kérdező kommentje:

megkérdeztem egyik fiú barátomat/haveromat, mit gondol erről, de ő egyből leírta az egészet. Szerinte nem akar semmi komolyat..

Gondoltam arra, hogy rákérdezek,de aztán el is vetettem az ötletet, mert nem akarom,hogy azt higyje valami pszichiátriai klinikáról szabadultam és 1hét után azt akarom, hogy örökkön örökké.. csak nem akarok abba a hibába esni, hogy szerintem tök jó minden, meg jól elvagyunk,csak aztán x hét után kiderül,hogy ő tulajdonképpen nem akar tőlem semmi komolyabbat.. Csak ezért parázok ezen ennyire.. Semmi egyébért..

2013. febr. 27. 23:15
 7/13 anonim ***** válasza:
Ne feküdj le vele és várd ki a végét szerintem megéri probálkozni még ez még nem a világvége az ha fel sem vállalna na az már határozottan gáz lenne
2013. febr. 27. 23:18
 8/13 A kérdező kommentje:

Sosem értettem, hogy a szexnek minek tulajdonítanak olyannagy jelentőséget? Értem ez alatt, hogy ne feküdj le vele x-ideig és akkor... És akkor? Mivan ha váratom pl.2-3hónapig, és a végén kiderül,hogy szar az ágyban, vagy teljesen mások a vágyaink.. akkor megérte jó kislánynak lenni?

Előző kapcsolatomban az első találkozáskor lefeküdtünk egymással, és 7,5hónapig voltunk együtt. Előtte kapcsolatomnál 3,5évig voltunk együtt és a 3.nap feküdtem le..

Persze, tudom vannak pasik, akik ha egy csajt hamar megfektetnek, akkor egyből tovább állnak.. bár őket sem értem..

Barátnőme 7hónapig váratta a pasiját, megtörtént a szex utána 2héttel otthagyta.. akkor mégis mi értelme volt a nagy váratásnak?

2013. febr. 27. 23:35
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha meg akarod fogni a kezet, akkor fogd meg.

Ha a nyelveteket osszeerintitek talan az ujjaitokkal is megtehetnetek.

Az az erzesem elegge fiatalok vagytok meg, jol gondolom?

2013. febr. 27. 23:43
 10/13 A kérdező kommentje:
25évesek vagyunk.. nézőpont kérdése a fiatal..
2013. febr. 27. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!