Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 15 éves vagyok és nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves vagyok és nem tudom hogy mondjam el a csajnak hogy szeretem (egy suliba járunk ) ma is találkoztunk és 30p beszélgetünk meg minden face-en is sokat beszélünk hogyan mondjam el, hogy szeretem?

Figyelt kérdés

2013. febr. 27. 20:24
 1/6 anonim válasza:
Írkálj elsőnek neki olyanokat hogy meg kedveltelek aztán imádlak stb stb aztán amikor eljön a pillanat mond meg neki ;)
2013. febr. 27. 20:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Hívd el randira. Nem kell félni, legyél őszinte, ne legyél csöpögős. Ráírsz facen "szia mit csinálsz a hétvégén?" vagy "szia ráérsz a hétvégén?" vagy ha suliban futnátok össze hívd el négyszemközt beszélgetni és kérdezd meg hogy suli után beugrana e veled valahova, vagy meghívhatod e egy fagyira, vagy pl. meki, burgerking, kínai gyorsétterem, vagy csak hogy eljönne e sétálni, elkísérheted e buszhoz, vonathoz (bár itt általában nem négyszemközt lesztek) esetleg hazakísérheted, ha útba eski, vagy szakítasz rá időt. Ha igent mond akkor ott az alkalom.
2013. febr. 27. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:
hívd el sütizni, vagy valami és utánna esetleg hazakísérheted, meg megkérdezheted, hogy van-e kedve máskor is találkozi. szerintem ebből bőven rá fog jönni, hogy mi van, de rögtön meg is mondhatod neki, hogy bírod:) 14/L
2013. febr. 27. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
20:35 vagyok. Van egy olyan ötletem hogy elhívod akárhova, azzal az ürüggyel hogy egy haverodat várod, és hogy elkísérne e, amikor ott vagytok akkor elmondod neki hogy valójában miért hívtad el. Ha bejössz neki, akkor sztem nagy meglepetés lesz. Ha nem, akkor így jártál, majd jön más.
2013. febr. 27. 20:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne mondd el, hogy szereted, csak keresd a tarsasagat. Hivd el sutire, versenyre ha sportolsz, setalni, uszodaba, stb... A tobbi meg jon magatol. Aztan egyszer csak valahogyan meg lesz csokolva.
2013. febr. 28. 12:04
 6/6 A kérdező kommentje:
A verseny ki marad mert most ment tönkre a bokám eléggé súlyos sport balesetem volt
2013. febr. 28. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!