Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác buliba találkoztunk táncoltunk
beszélgetünk msn címcsere (ő kérte el a címem) és
felvett msn-re ebböl mi lesz?
Figyelt kérdés
szoktunk beszélni viszont amikor fent van csomószor nem ír és ha én nem írok rá akkor nem is beszélünk viszont van amikor ő ír rám.
és egyszer megkérdezte h randizhatnánk e akkor mondtam h igen ebbölvégül annyi lett h nem beszéltünk meg semmit és nem lett belöle semmi
aztán valentin napkor kérdezte h nem megyek e át filmet nézni akkor mondtam h bocsi de nem érek rá és inkáb máskor menjünk el vhova.
ma kérdezte h ráérek e mondtam h igen és már ott tartottunk h hova mennénk aztán kilépett és végül most se találkoztunk:(
ebböl lesz vmi?
mert nekem nagyon bejön és nem tudom h neki bejövök e vagy h ha elhív randira akkor utánna mért nem lesz belölle semmi
Hát ha megbeszélitek,hogy taliztok,és kilép,akkor legközelebb irj rá hogy: na akkor tali?? vagy majd mondd neki hogy a számodat nem e adná meg,ha igy hirtelen elmegy msnről felhivd hogy mi van ;) mást nem tudok mondani
2009. febr. 15. 18:51
2/11 anonim válasza:
Ne viccelj, bármi történhetett amiért kilépett vagy megszakadt a nete. Ebből még semmit nem lehet megjósolni, ha bejön neked, akkor csak hajrá! :-)
- Hakapeci
2009. febr. 15. 18:52
3/11 anonim válasza:
Jah és még az első válaszhoz(én írtam) még annyit hozzátennék,ha találkoztok,akkor elősször semmiféleképpen ne smároljatok:):):) akár milyen nehéz is kibirni...;)
2009. febr. 15. 18:57
4/11 anonim válasza:
kérdezd rá amikor felmegy:szija,na akkor tali?mikor érsz rá? v vmi.hogy tudja nem felejtetted el és szivesen mennél.:)
2009. febr. 15. 18:57
5/11 anonim válasza:
Nyugalom!:) Ebből még bőven lehet kapcsolat! A barátommal amikor ismerkedtünk és msn-en beszélgettünk,volt,hogy hajnal 2-kor hirtelen lement messengerről,de akkor még nem adtam meg a számom,hiába kérte:D,szóval írni sem tudott,hogy ne haragudjak,persze semmi ilyesmiről nem volt szó:),majd másnap mondta,hogy még hajnal 2-kor ott szerelte a netet,hogy vissza tudjon hozzám jönni,de nem sikerült!:) Nyugi csak lehet elment a nete!
2009. febr. 15. 18:58
6/11 A kérdező kommentje:
az ok de azóta volt fent és nem írt rám amikor ráírtam h mizu akkor semmi kül és ennyi .
ha akarna vmit akkor ő írt volna rám nem??
2009. febr. 15. 19:56
7/11 anonim válasza:
Új ismeretség egy újabb Agyoniskolázottat köszönthetünk köreinkben!Üdvözöllek
2009. febr. 15. 20:20
8/11 A kérdező kommentje:
??
egyépkén köszönöm mindenkinek
2009. febr. 15. 21:42
9/11 anonim válasza:
Jó lenne, ha nem csak használni tanulnád meg az msn-t, hanem mondjuk értelmes kommunikációt is kialakítani. Csak egyszer kéne megtanulni (visszatérve az utolsó válaszodra), hogy a: "mizu, aha, értem, semmi kül, az jó" szavakat ki kell felejteni a szótárból, mert NEM lehet rá építeni egy épkézláb beszédet. Kábé annyit jelent, mintha az írnád "most nincs kedvem semmi értelmeset kitalálni, de azért írj".
2009. febr. 16. 12:23
10/11 A kérdező kommentje:
értem köszönöm a tanácsot és igazad van de már annyira megszokott de megpróbálok változtatni rajta!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!