Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"mindig jön másik"-Miért van az, hogy egyre több pasi nem gondolkodik hosszútávon? A nők rontottak el valamit? (kort és nemet is írhattok)
nem a nők rontották el, csak a pasik ösztönlények, kódolva van bennük,hogy kú*janak szét minden nőt..
nem tisztelik a nőket,a szerelem náluk utódlagos dolog. és nem csak 20-30éves korosztály gondolja így, hanem az összes.
tisztelet a kivételnek
Én hosszútávon gondolkozok, mégsem jön össze. Eddigi leghosszabb kapcsolatom 3 hónap. Én is szeretném, ha megváltoznék, mert szeretnék gyerekeket és normális családot (nem úgy mint ma a legtöbb család, hogy elválnak a szülők).
Remélem hamarosan megkomolyodok :)
20/f
én már annak is örülnék ha lenne egy barátnőm :)
21f
Sajnálom, hogy a többség véleménye az hogy kár a bonyodalmakért, egyszerűbb újat keresni, de ez magában foglalja azt is, hogy nincs egymás iránt mély érzelem, kötődés, mert hamar túllépnek egymáson.
A kérdés feltevése aktuális, és nagyon is jellemző manapság.
És a válasz erre.. hát ez engem is nagyon érdekelne, bár nehéz világ van ma....karrier a pénzért, harc a nemek közt, és nagyon kicsi az esély arra hogy valaki nemcsak testi hanem egyben lelki társát is megtalálja, akivel közös a cél, és tervek. Sajnos nekem sem tűnik megvalósulni. A nők többsége meg nagyon rossz irányba halad, ők nyalnak a pasiknak, ők akarnak megfelelni, ők udvarolnak, így könnyű fiúk virágról-virágra szállni.
A lányok meg elfelejtik a nőiességüket megfelelően használni, és nem tudnak tiszteletet kivívni maguknak, de a másik véglet mikor azt se tudja hogy kell egy ebédet megfőzni, vagy éppen beszélgetni szemből-szembe a párjával, ha valami probléma van, és jár a szája, hogy őt bizony elhanyagolják, meg kiír kérdéseket fórumokra: "talán megcsal a párom?"-hát milyen kapcsolat ez, és mit vár az el , aki még ezt sem tudja megbeszélni azzal, akit állítólag élete párjának tart. (26/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!