Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Oroszlán pasi, Bak nő párkapcs...

Oroszlán pasi, Bak nő párkapcsolata lehet tartós hosszútávon?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 12:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Nem igazán összeillő párosítás. A domináns oroszlán szereti ha középpontban van és állandó figyelemben dicséretekben részesül, amit a passzív, pesszimista bak nehezen tud megadni neki. Teljesen elnyomott lesz szegény bak nő.
2011. máj. 16. 13:04
 2/11 A kérdező kommentje:
hát kicsit elnyomottnak is érzem magam....
2011. máj. 16. 13:14
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
Sajnálom!
2011. máj. 16. 13:15
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem!

Tudod miért nem? Mert én is oroszlán vagyok, bár k.rvára nem igazak rám az oroszlán jegyre jellemző tulajdonságok (ezt a nővérem is alátámasztotta egy baráti társaságban mindenki előtt)! Mégis mi van, ha megtudják, hogy én oroszlán vagyok? Egyből jön a hurrogás, az általánosítás, beskatulyázás, pedig igazán nem is ismernek (de miután megtudják a horoszkópomat, már nem is akarnak megismerni). :( Tisztelet a kivételnek, de az olyan ritka, mint a fehér holló.

2011. máj. 16. 13:22
 5/11 anonim válasza:
74%

nem nagyon. én is bak nő vagyok és az előző párom oroszlán volt. nálunk az volt a baj hogy neki rengeteg törődés kellett én meg szerettem volna kicsit szabadabb lenni.

Most egy skorpió a párom .nagyon jól megvagunk. nem veszekedünk szinte soha és rengeteg közös van bennünk.

bár ez az egész egyénfüggő

2011. máj. 16. 16:42
 6/11 anonim válasza:
92%
Lehet, mi jol megvagyunk mar hosszu évek ota. Egy bak no.
2011. máj. 16. 17:06
 7/11 anonim válasza:
56%
...Es még annyi, hogy én azokkal érzem jol magam, akik életvidamak, tele vannak tuzzel és érzelmesek, nem pedig a begubozott, onsajnalo, szurke kis tutyimutyikkal. Es mellesleg, habar bak vagyok, én sem tartozom az utobbi csoportba. Szeretek vidaman élni, a parom pedig sok erot és onbizalmat ad nekem. Kèpzeld el, ha nem oroszlan lenne. Az utolso valaszolo.
2011. máj. 16. 17:11
 8/11 anonim ***** válasza:
56%

Párkapcsolat

Ritkán lesz belőlük egy pár. Általában nem találkoznak, mert az érdeklődési körük, a munkájuk, a baráti társaságuk nagyon eltérő. Ha mégis összehozza őket a sors, nehezen találnak közös témát. A Bak racionalitása, nyugodt megbízhatósága kezdetben talán vonzó lehet a tüzes Oroszlánnak, de később ezt az erényt inkább hátránynak könyveli el, és azt vágja párja fejéhez vita közben, hogy sótlan és unalmas. A Bakot első pillanatban elkápráztatja talán az Oroszlán nagyvonalúsága, laza stílusa, de később már nagyképűnek és hiúnak látja, s úgy érzi: kár volt előtte kinyílni, mert többet ad az üres szavakra, mint a mély érzésekre. Az Oroszlán meg zsugorinak kiáltja ki a takarékoskodó Bakot, és hűvös távolságtartását érzéketlenségként éli meg. Egy biztos: a szerelemben is teljesen eltérő hullámhosszon vannak, és mindketten úgy érzik: áldozatot hoznak a másikért, aki ezt nem értékeli. A kapcsolatban inkább az Oroszlán van feszélyezve, mert a szigorú Bak mellett úgy érzi magát, mintha valamiféle szigorú vizsgán kellene naponta megfelelnie.

Munka

Látszólag nem is olyan rossz párosítás: a lelkesedés és a szigorú fegyelem. A Bak pesszimizmusa azonban idegesíti az Oroszlánt, még ha meg is hallgatja az ellenérveit és olykor hasznára is válik. A Bak számára felfoghatatlan az Oroszlán vállalkozó kedve, s nem is érti, hogyan vághat bele valaki egy üzletbe, aki mer, az nyer alapon. Pedig nagyszerű sikereket érhetnének el közösen, ha kihasználnák egymás erényeit. Ha mégis kénytelenek együtt dolgozni, akkor Oroszlán hozza az üzleti megrendeléseket, tárgyal, szervez, reprezentál, a Bak pedig vasfegyelemmel és precízen elvégzi a munkát, s ha nem néz bele a szerződésekbe, ha nem veszi észre, hogy nagyvonalú Oroszlán társa mennyi mindent elfelejtett rögzíteni, akkor nincs semmi baj, de ha belenéz, akkor abból kenyértörésig menő vita kerekedhet.

2011. máj. 16. 18:21
 9/11 anonim válasza:

Mi is ezek vagyunk, és 4 éve nagyon jól megvagyunk. Egyénfüggő ez az egész.

bak nő.

2011. máj. 18. 20:28
 10/11 anonim válasza:

Én oroszlán vagyok, a barátnőm bak és rám igazak a jellemzői az oroszlánnak de a barátnőmre a bak az nem!!

Nagyon szeretjük egymást, bármit megteszünk egymàsnak hogy a másik boldog legyen! El se tudnánk képzelni a jövőt egymás nèlkül!

2013. aug. 30. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!