Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Képes ezt tolerálni egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képes ezt tolerálni egy pasi hosszútávon?

Figyelt kérdés
18 vagyok. Most kezdem az egyetemet. Pontos részleteket nem tudok, de nagy valószínűséggel amíg egyetemre járok (minimum 4 év) csak a hétvégéim lesznek szabadok. Hétköznapjaim be lesznek osztva. Plusz kb 3 hetente haza is kell jönnöm, mert a szüleimet is szeretném néha látni. Szerintetek van olyan pasi, aki ezt megérti majd és képes elfogadni? Sok barátomtól hallom, hogy az a legnehezebb a kapcsolataikban, hogy a másik ne érezze úgy, hogy kevés időt töltenek együtt.
2010. aug. 18. 23:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Te tudnád tolerálni ez hosszú távon? Ha igen, biztos találsz olyat, aki ugyanígy van vele, ha meg nem, akkor nem tudom, mire is fel a kérdés. :)

Amúgy érdemes lehet az egyetemről választani párt, akár azonos szakról és máris könnyebb az élet. :)

Amúgy hogyhogy 4 év? Egészségügyi?

2010. aug. 18. 23:13
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem, csak osztott képzés. Alapszak 4 év plusz ha ráteszed a mestert is az még 2. Tehát összesen 6. De a 4 a minimum, annál előbb nem kapsz diplomát.
2010. aug. 18. 23:17
 3/15 anonim ***** válasza:
Én is most kezdem a fősulit, a párom is (4-4 év mindkettőnknek)... ő más városban, én maradok helyben. Kicsit én is aggódom, hogy hogy fogja ezt bírni a kapcsolatunk, de bízom benne, hogy nem lesz akadály. Milyen messze laksz a sulitól? Mivel az egyetem, illetve kolesz/albérlet lesz az életed nagy része, ezért tényleg érdemes lenne ott találnod valakit, ha csak nincs már most valakid! :) Szerintem ne aggódj emiatt, pláne ha egyelőre nincs is ki miatt. Sok ismerősöm, köztük szüleim is a főiskolás évek alatt ismerkedtek meg és jöttek össze! :)
2010. aug. 18. 23:18
 4/15 anonim ***** válasza:
Én meg eddig abban a tévhitben éltem, hogy 3 év a BSA, kivéve az egészségügyi szakokat, meg az orvos/jogtudományikat. :O
2010. aug. 18. 23:20
 5/15 A kérdező kommentje:
Hú hát messze. Kb olyan 160 km. vonattal 3 óra. Szal ha hazamegyek hétvégén akkor az egész hétvége elúszik. Nincs párom jelenleg. Csak kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen helyzetet, mennyire tolerálnak a pasik. Nem ijeszti el őket, ha pár randi után megtudják, hogy hétközben abszolút nem tudunk talizni? Tényleg logikus lenne sulin belül ismerkedni, csak nem is tudom, de valahogy úgy érzem fura lenne olyannal járni aki állandóan ott van. Persze jó lenne, hogy együtt tudunk lenni sokat. Csak emellett óhatatlan, hogy közös baráti kör legyen valamennyire, és ez necces sztem. Volt a baráti társaságomban olyan, hogy egy fiú és egy lány összejöttek és amikor szétmentek, akkor az egész banda szétcincálódott. Persze ez nem törvényszerű.
2010. aug. 18. 23:24
 6/15 A kérdező kommentje:
Nekem 7 félévet ír alapképzésre a könyv. Szal az 3,5 év + előtte van egy félév ami ilyen előkészítés jellegű, szal nemtom az beleszámít-e a 7-be.
2010. aug. 18. 23:34
 7/15 anonim ***** válasza:

Pl a mérnöki szakok többnyire 7-8 félévesek, az osztatlan képzésekről én úgy tudom 10 félévesek, de ebben annyira nem vagyok jártas. Van 3 éves képzés is, ami diplomát ad, pl a gazdasági szakok.

Szerintem nem annyira vészes, bár nem tudom milyen szakra jelentkeztél! Ha egy-egy nap lesz is olyan a héten, amikor totálisan el leszel havazva, azért biztosan lesz olyan nap is, amikor fél órát vagy akár egy egészet is rá tudsz szánni egy srácra. :) Nem kell feltétlenül iskolán belül lennie, elég ha ugyanazon városban él, ahol te fogsz javarészt! Ha otthon találnál az jelentősen megbonyolítaná a helyzetet, ha csak 3 hetente láthatjátok egymást, az igen idegőrlő tud lenni, így viszont nem hinném hogy problémát okozna! Nem vagyok srác, így sajna ennél többet nem segíthetek, a lényeg az, hogy azért minden egyetemistának jut ideje a kikapcsolódásra is... Tudod... mindenkinek arra van ideje, amire szán! :)

2010. aug. 18. 23:39
 8/15 A kérdező kommentje:
Katonai egyetem és ha jól értesültem koleszt se nagyon lehet elhagyni hét közben. Nem arra gondoltam, hogy annyit fogok tanulni, hogy nem fogok ráérni, hanem hogy nem lehet konkrétan. Az meg se fordult a fejemben hogy itthon jöjjek össze valakivel. Csak azért írtam, hogy kb 3 hetente jönnék majd haza, mert akkor az a hétvége is kiesik a találkozási lehetőségekből.
2010. aug. 18. 23:43
 9/15 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna :D, amúgy meg csak tőletek függ, meg attól, hogy mennyire szeretitek egymást.
2010. aug. 18. 23:56
 10/15 A kérdező kommentje:
Persze. Alap, hogy ha szeretjük egymást akkor nem akadály. Csak egy kezdődő kapcsolatban, amíg nem alakul ki az fajta kötődés lehet, hogy azt mondja a pasi, hogy ez neki kevés és tovább áll.
2010. aug. 19. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!