Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "mindig jön másik"-Miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"mindig jön másik"-Miért van az, hogy egyre több pasi nem gondolkodik hosszútávon? A nők rontottak el valamit? (kort és nemet is írhattok)

Figyelt kérdés
Egyre több férfi ismerősöm(huszon- és harminc évesek) gondolja így .Elvan a barátnőjével(szerelmes is), de nem szeretne örökké vele maradni.Megkérdeztem,hogy pl mi lesz velük 40évesen és kivel alapítanak családot? A válasz általában ez volt:"mindig jön másik"....
2010. ápr. 7. 18:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Lemaradt: 28/L
2010. ápr. 10. 11:41
 22/24 anonim ***** válasza:

08:57

Szerintem amit vettél gyűrűt, az Az Egy Gyűrű volt,mert Frodó nem pusztította el és te megtaláltad és a hatalmába kerített téged, csak te nem vetted észre, hogy már nem a csajod hívtad drágaságnak, hanem a gyűrűdet "drágaszágnak".

Menj Mordorba és dobd be a gyűrűt a tűzbe, ahol készítette Szauron és happy end lesz minden, vissza kapod a csajt!

2010. ápr. 10. 12:03
 23/24 anonim ***** válasza:

12:03 -nak:

Igazad lehet már gondolkodtam rajta!:D 8:57-es voltam!

2010. ápr. 10. 12:35
 24/24 A kérdező kommentje:

"az a baj, hogy a legtöbb lány egyből a szépfiúkat célozza meg, és a gondolkodásmód háttérbe szorul. Ezért a legtöbb lány csak a nagyvilági fickókat találja meg, akik nem feltétlenül hosszútávon terveznek"

Fiúk!Ti is elismeritek,hogy vannak más típusú pasik és vannak a rendesebb pasik .A lányoknál is ugyanúgy működik.Vannak törtető,kapcsolatra alkalmatlan csajok és vannak normális,hűséges lányok.

A baráti körömet elnézve a rendes csajoknak vagy nincs párja, vagy egy szemét pasi az (nem érdekből van a lány vele, szerelmes).A rendes pasiknak pedig kicsapongó a barátnője.

2010. ápr. 10. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!