Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"mindig jön másik"-Miért van az, hogy egyre több pasi nem gondolkodik hosszútávon? A nők rontottak el valamit? (kort és nemet is írhattok)
08:57
Szerintem amit vettél gyűrűt, az Az Egy Gyűrű volt,mert Frodó nem pusztította el és te megtaláltad és a hatalmába kerített téged, csak te nem vetted észre, hogy már nem a csajod hívtad drágaságnak, hanem a gyűrűdet "drágaszágnak".
Menj Mordorba és dobd be a gyűrűt a tűzbe, ahol készítette Szauron és happy end lesz minden, vissza kapod a csajt!
12:03 -nak:
Igazad lehet már gondolkodtam rajta!:D 8:57-es voltam!
"az a baj, hogy a legtöbb lány egyből a szépfiúkat célozza meg, és a gondolkodásmód háttérbe szorul. Ezért a legtöbb lány csak a nagyvilági fickókat találja meg, akik nem feltétlenül hosszútávon terveznek"
Fiúk!Ti is elismeritek,hogy vannak más típusú pasik és vannak a rendesebb pasik .A lányoknál is ugyanúgy működik.Vannak törtető,kapcsolatra alkalmatlan csajok és vannak normális,hűséges lányok.
A baráti körömet elnézve a rendes csajoknak vagy nincs párja, vagy egy szemét pasi az (nem érdekből van a lány vele, szerelmes).A rendes pasiknak pedig kicsapongó a barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!