Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ilyenkor mire kell gondolni? Normális, ha egy pasi így gondolkodik?
Megismerkedtem egy sráccal (26 éves). Normális,helyes,és szeretne velem komoly kapcsolatot. Viszont,mikor elkezdtünk beszélgetni egyik nap a szex témáról,ő kategorikusan kijelentette,hogy neki a szex egyáltalán nem fontos. Nem igényli,megvan nélküle.Persze,nem veti meg ha van sem,de ő aztán ezért nem fog a párjánál kezdeményezni egy kapcsolatban. Meg,hogy az a nő aki szexet keres,az nála ne is próbálkozzon. Kezdtem totál úgy érezni magam,mintha legalább egy nimfomán feslett erkölcsű nő lennék,mert egy kapcsolatban igenis igénylem a szexet.
Tehát a srác szimpi,de ez a hozzáállása kicsit elbizonytalanított. Most akkor ilyenkor mi van?
00:45!
Nem én pontoztalak le!
Szerintem o erett felnott emberkent elmondta neked, hogy szex akor lesz, ha te kezdemenyezed, es legyel szives ezt nem tul surun igenyelni.
Egy csomo embernek van laza kapcsolata, nektek lehetne inverz laza kapcsolatotok.
00:49!
Köszi :).
Én csak ezzel az idézettel válaszolnék:
Amikor feláldozzuk önző vágyainkat valaki más érdekében, akkor a sorsunkat jobbra cseréljük, amelyben mérhetően kevesebb káosz uralkodik. Vicces, hogy miért is tekintjük ezt áldozatnak? Valójában sokkal többet kapunk vissza. Az egyik kulcsa annak, hogy mindent megkapjunk, hogy hajlandóak legyünk bármiről lemondani.
Nem heti 10 alkalomról volt szó! És én is egy idézetet tudnék erre írni:
"Abban a pillanatban, amikor beéred kevesebbel, mint amennyit megérdemelsz, még annál is kevesebbet kapsz, mint amennyivel beéred."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!