Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most ilyenkor mire kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ilyenkor mire kell gondolni? Normális, ha egy pasi így gondolkodik?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sráccal (26 éves). Normális,helyes,és szeretne velem komoly kapcsolatot. Viszont,mikor elkezdtünk beszélgetni egyik nap a szex témáról,ő kategorikusan kijelentette,hogy neki a szex egyáltalán nem fontos. Nem igényli,megvan nélküle.Persze,nem veti meg ha van sem,de ő aztán ezért nem fog a párjánál kezdeményezni egy kapcsolatban. Meg,hogy az a nő aki szexet keres,az nála ne is próbálkozzon. Kezdtem totál úgy érezni magam,mintha legalább egy nimfomán feslett erkölcsű nő lennék,mert egy kapcsolatban igenis igénylem a szexet.

Tehát a srác szimpi,de ez a hozzáállása kicsit elbizonytalanított. Most akkor ilyenkor mi van?

2013. márc. 2. 00:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék egyből az ágyban kikötni,sőt! De az akkor normális megközelítése a dolgoknak,hogy valaki elutasítja a szexet és nem tartja fontosnak? Szerintem ha az nem működik,akkor a kapcsolatnak befelhősült. És jelzem,nem vagyok egy nimfomániás nő,de van egy egészséges szexuális étvágyam.
2013. márc. 2. 00:46
 12/20 A kérdező kommentje:

00:45!

Nem én pontoztalak le!

2013. márc. 2. 00:47
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerintem o erett felnott emberkent elmondta neked, hogy szex akor lesz, ha te kezdemenyezed, es legyel szives ezt nem tul surun igenyelni.

Egy csomo embernek van laza kapcsolata, nektek lehetne inverz laza kapcsolatotok.

2013. márc. 2. 00:49
 14/20 A kérdező kommentje:

00:49!

Köszi :).

2013. márc. 2. 00:51
 15/20 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy aszexuális. Ha érett, felnőtt nő vagy, akkor el kéne fogadni, hogy az embereknek különböző a szexuális igényük. Nincs olyan, hogy "egészséges", ami az embernek jó, az mind normális. Ha ő így boldog akkor normális. Te meg keress mást ha nem tetszik, de nem hinném, hogy jogod lenne lenézni vagy furcsállni.
2013. márc. 2. 02:01
 16/20 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nem nézem le,csak furcsállom. De igazad lehet. Elbeszélgetek vele erről és ha ő tényleg ilyen,akkor keresek olyat,akivel összepasszolunk vagy maradok egyedül,mert még egyedül is jobb,mint szenvedni egy rossz kapcsolatban! Sajnálom,ha neki gondjai vannak ezen a téren,de túl sokat foglalkoztam már mások problémájával,és vissza semmit nem kaptam,így most magamra fogok csak gondolni,míg szerelmet nem kapok valakitől. Lehet önző vagyok,de életünk csak egy van és azt boldogan szeretném leélni!
2013. márc. 2. 04:15
 17/20 anonim ***** válasza:
De épp ez az, hogy mert valaki nem olyan mint te, még nem jelenti azt, hogy feltétlenül problémái vannak. Nekem például már több éve nem volt szexuális kapcsolatom, és igazából eszembe sem jutna ha nem tolná a képembe mindenhol a média.
2013. márc. 2. 09:50
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha felnőtt érett nő vagy, tele igényekkel, akkor tudhatnád, mire gondolj. Ha ennyire kétségbeejt a heti 10 alkalom szex helyett a heti 2, akkor keress mást.
2013. márc. 2. 16:44
 19/20 anonim ***** válasza:

Én csak ezzel az idézettel válaszolnék:

Amikor feláldozzuk önző vágyainkat valaki más érdekében, akkor a sorsunkat jobbra cseréljük, amelyben mérhetően kevesebb káosz uralkodik. Vicces, hogy miért is tekintjük ezt áldozatnak? Valójában sokkal többet kapunk vissza. Az egyik kulcsa annak, hogy mindent megkapjunk, hogy hajlandóak legyünk bármiről lemondani.

2013. márc. 2. 16:47
 20/20 A kérdező kommentje:

Nem heti 10 alkalomról volt szó! És én is egy idézetet tudnék erre írni:

"Abban a pillanatban, amikor beéred kevesebbel, mint amennyit megérdemelsz, még annál is kevesebbet kapsz, mint amennyivel beéred."

2013. márc. 2. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!