Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi miért csak és kizárólag pénzben gondolkodik a csajozásról?
Sokszor látni,hogy egy sikertelen pasi feltesz egy olyan kérdést h ez az egzisztencia/fizetés elég e xy lányhoz nőhőz.
Ezt miert csinaljak?
Szerintem a nők nem olyanak h lehet osztályozni oket es ez alapjan arat szabni h melyik mennyit erhet kb.
Mert a nők alapvetően a kinézetre, szociális státuszra/menőségre/hatalomra, illetve a pénzre mennek.
Az előbbiekkel nem rendelkeznek, mármint nem születtek vonzó kinézetűnek (arc, magasság), nincs magas szociális státuszuk és jó szociális képességeik, és e 3 közül még a pénz tűnik a legelérhetőbbnek és a legkézzelfoghatóbbnak számukra.
Sokaknak nincs önbizalmuk. Ez a legfőbb magyarázat. Azt gondolják, ha anyagi biztonságot tudnak nyújtani, akkor azzal "megvehetnek" egy nőt:
Valóságban pedig úgy működik, hogy az olyan" nők, igen kaphatók erre. Viszont ilyen kapcsolat nem legfőképpen az érzelmekről szól.
Ahhoz, hogy az érzelmen legyen a hangsúly, sok minden másnak, és legfőképpen nem a pénznek kell dominálnia. Mindinkább a jellem, a kreativitás, jó humorérzék, odafigyelés, magabiztosság, pozitív életszemlélet, megfelelő IQ, EQ szint.
Nem beszélve a szexről. Aminek nem csak a pasi élvezetéről, kielégüléséről kell, hogy szóljon, hanem a kölcsönösségről,, a vágyról, és a másik egyenértékéről.
Árat szabni?
Ha csak sétára hívsz egy nőt, akkor 10-ből 8-9 elhajt, ha gundiba, akkor 8-9 puszilgat;)
Mára ez a randi dolog úgy fest, mint ha az ember egy prostinak fizetne csak részletekbe és megszenvedve...
Ki is gondolkodik pénzben?
7#
Èn egy menő èttermet ès hotelt passzoltam.
Tudod hova mentünk inkább?? Fagyizni. Nekem ez jobban esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!