Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok pasi miért gondolkodik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi miért gondolkodik ennyire anyagiasan a csajozást illetően?

Figyelt kérdés

Ugye itt sokszor lehet olvasni h sok pasi addig nem is merne próbálkozni amíg meg el nem ér egy bizonyos anyagi szintet mert alatta szerinte biztos a kudarc.

Ez miért van?

Szerintem nem feltétlenül csak ezen múlik ugye ott van a pasi szemilyesege kisugárzása stb...

2023. dec. 5. 09:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem pont azért, mert a személyiségük és a kisugárzásuk 0.
2023. dec. 5. 09:37
 2/17 anonim ***** válasza:
72%

Mert fogalmuk sincs milyen egy nő, csak az instra meg tiktok qurvákat "ismerik", meg a celebeket, akik tényleg elvárjak hogy csak a puncijukert havonta milliokat fizessen egy pasi.

Valóságban meg sok nőt egyenesen lehuznak a semmirekellő f.szok

2023. dec. 5. 09:46
 3/17 anonim ***** válasza:
74%

Mert más dologban sem értek el semmit.

1, Aki nagyfarkú az találhat egy fax mániás csajt. Aki ez alapján ítéli meg ki férfi.

2, egy 3 diplomás , 5 nyelvizsgás , vagy mérnök , orvos , egyetemi tanár találhat egy olyan nőt akinek mindene a tudás. És egyetem nélkül midnenki proli buta számukra.

3, egy jóképű , 35 évesen is kocka hasú 15-20 éves tini fiukat is megszégyenítő testalkattal találhatna egy felszínes libát. Akinek mindene a külsőségek.

4, gazdag családba született elkenyesztett ficsúr , milliomos vagy milliárdos háttérrel találhat egy anyagias vagy goldigger nőt akinek elsődlegesen a férfi pénze.

És a példákat még lehetne sorolni! A lényeg ha valamiben jó a pasi az célirányosan be tudja vonzani azokat a nőket akik az adott dologot tartják a legfontosabbnak! Na de ha ott egy szerencsétlen ami átlag alatti vagy épp atlagoska mindenben az lőtéri kutyát nem fog találni. És ezekben indul el hogy pl ha penzesek lennének akkor jönne puni számukra.

2023. dec. 5. 10:00
 4/17 anonim ***** válasza:
23%

Mert így van, egy nő legalább havi 100ezret elvisz, nem is beszélve a sok furikázásról, segítségről, stb.

Olyan problémákat és kiadásokat generál ami nélküle nem lenne.

2023. dec. 5. 10:25
 5/17 anonim ***** válasza:
33%
4, talán nem prostizni kéne, hanem nőzni:D
2023. dec. 5. 11:26
 6/17 anonim ***** válasza:
57%

#4: Érdekes. Az én barátnőmmel oda-vissza fele-fele arányban fizetjük a dolgokat. Egyszer ő fizet valahol, egyszer én. Néha én érzem magamat egy picit kényelmetlenül, hogy egyetemistaként (dolgozik mellette heti 15-20 órát) 1-1 alkalommal többet fizet, mint én.

Ez a havi 100ezret elvisz a legnagyobb hülyeség amit olvastam ma. Egy kapcsolatban normál esetben 2-en vannak.

2023. dec. 5. 12:16
 7/17 anonim ***** válasza:
12%

Egy időben tele volt a net picsogó csajokkal, hogy a lúzer randipartnere starbucksba, vagy mekibe vetti első randira, nem hiperszuper 100ezer egy pohár víz étterembe, meg kirándulásra 5 csillagos hotelba stb.

Ja, és ezek szerinte egyáltalán nem fullos nők voltak.

Olvastam olyat pl itt is sokan írták de facen is csoportokban, hogy ha első randira kávézni hívják el vagy sétálni akkor az egy lúzer kis csóró nyomorék, egyből off.

Mondjuk ezért is.

2023. dec. 5. 12:36
 8/17 anonim ***** válasza:
28%
#6 Azt azért remélem vágod, hogy egyenlőség ide vagy oda, a nők nagyon magy többsége lenéz ha felezni akarsz.
2023. dec. 5. 12:40
 9/17 anonim ***** válasza:
6%
Mert a személyiség és a kisugárzás csak azután kerül értékelésre, ha az alap beugró, vagyis a pénz és a külső megvan. Na ezen felül kell a személyiség és a kisugárzás is, de ezen kettő nélkül teljesen mindegy, mennyire kiváló a jelleme vagy ő a helyi vicckirály, ha ronda és csóró akkor max bohóc lehet.
2023. dec. 5. 14:23
 10/17 anonim ***** válasza:
63%

7, tehát ha néhány picsogó unatkozó csaj a neten vergődik, akkor már alájuk kell feküdni?

8, ha lenéz, akkor kuka, ennyi.

Igazából it tmegint arról van szó, hogy a férfiak egy jelentős érsze meghunyászkodik és aláfekszik a hülyéknek ahelyett, hogy ismán kioffolná őket és törődnének a normális nőkkel.

Értem, hogy egyesek képesek mindneüket feladni a pináért, de ez akkor is az ő döntésük, hogy hajlandóak-e megalázni saját magukat, vagy sem.

2023. dec. 5. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!