Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőkkel élőben ismerkedni már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőkkel élőben ismerkedni már tényleg alig van lehetőség?

Figyelt kérdés

Pár kérdésben itt gyakorin írják emberek, hogy pl. Budapesten már nincsenek ismerkedésre alkalmas helyszínek, mert nem járnak oda nők, és/vagy csak külföldiek és férfiak.

Nem vagyok pesti, ezért nem ismerem ott mi van.

Elmondanátok, hogy hogy értitek ezt pontosan?

Különösen az érdekelne, hogy látszik valami éles különbség x évvel ezelőtthöz képest, amikor jobb volt? Vagy hogy kell elképzelni?

2023. dec. 4. 23:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
Országos viszonylatban több nő él Budapesten, mint bármelyik más városban, sokkal több program, lehetőség áll rendelkezésre, így nem értem miért gondolod, hogy itt nehezebb ismerkedni. Szerintem olyankor nehéz, ha otthon töltöd mindennapjaid és csak társkeresőn próbálkozol.
2023. dec. 5. 08:33
 12/18 anonim ***** válasza:
56%
Menj ki egy koncertre, tele van csajokkal, sok a szingli, harmadik stb. Csak ugye akkor elojonne, hogy mit mondjal nekik es egybol kiderul, hogy nem a lehetoseg hianya gatol teged, hanem a benasagod.
2023. dec. 5. 09:07
 13/18 anonim ***** válasza:
83%
Én metrón villamoson néha tudtam beszélgetni lányokkal, nőkkel, de sose folytatótdott a történet, nem lett számcsere vagy ilyesmi. Mit kell tenni, hogy erre legyen esély? És hogy lehet megtalálni azokat a nőket, lányokat, akik nyitottak ilyen ismerkedésre, ha ronda sem vagyok, de a legjóképűbb sem.
2023. dec. 5. 09:40
 14/18 anonim ***** válasza:
88%

13, hááááááát igen, ez már a felszedés művészete. Egyszerre kell rámenősnek lenni és közben nem tolakodónak, kedvesnek, de nem kenyérre kenhetőnek, határozottnak, humorosnak, meglepőnek stb... És persze nem árt, ha olyan aszöveged amit tovább lehet fűzni, nem intézhető el kétszavas válasszal.

Kva nehéz műfaj, ez tagadhatatlan, de szeirntem a legnehezeb blépésen már túl vagy, azaz hogy szóba elegyedj idegenekkel. Ha erre képes vagy, onnantól kezdve már csak a tartalmat kell kitalálni.

2023. dec. 5. 09:49
 15/18 anonim ***** válasza:
14%

Ez az egész társkeresési problémák totál egyszerű lehetne.

Bármikor , 1-3 nap alatt bárki találhat nőt maga mellé ha ; Diplomás , jól keres , megvan az anyagi hattere (50 milliós Merci , lakás ) és nem ronda és sportos (70 kg-180 cm) a testalkata.

Egy ilyen adottságú férfi 5 perc alatt felszed egy csajt. Az összes sikertelen meg incel gondja hogy mindenben szar…. És úgy persze nem őket fogjàk tárt karokkal várni a nők.

2023. dec. 5. 10:08
 16/18 anonim ***** válasza:
82%

15, már megint a pénz...

Mikor tanuljátok meg végre, hogy amíg pénzzel nyomulsz, prostika fogsz tlaálni? Aztán majd megy a sírás-rívás, hogy a sok pénzeddel találtál nőt, de az pénzéhes:D

2023. dec. 5. 10:56
 17/18 anonim ***** válasza:
84%

Ismerkedni mindig mindenhol lehet.

A nagy kérdés az, hogy kicsoda akar ismerledni, ha valaki abban a pillanatban redflag, ha kinyitja a száját, annak soha sehol nem lesz ebben sikere.

Én abból élek, hogy kapcsolatokat építek.

De hogy maradjunk a témánál, pl páromat a lánchídon átsétálva ismertem meg, nemes egyszerűséggel leszólítottam, aztán beszélgettünk 10 percet, aztán elsietett, de előtte elkértem az insta nevét.

2023. dec. 5. 11:27
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de nekem soha nem szokott ez problémát okozni, legutóbbi barátnőmet is élőben szólítottam le.
2023. dec. 6. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!