Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőkkel élőben ismerkedni már tényleg alig van lehetőség?
Pár kérdésben itt gyakorin írják emberek, hogy pl. Budapesten már nincsenek ismerkedésre alkalmas helyszínek, mert nem járnak oda nők, és/vagy csak külföldiek és férfiak.
Nem vagyok pesti, ezért nem ismerem ott mi van.
Elmondanátok, hogy hogy értitek ezt pontosan?
Különösen az érdekelne, hogy látszik valami éles különbség x évvel ezelőtthöz képest, amikor jobb volt? Vagy hogy kell elképzelni?
Jó, annak a budapesti hőbörgésnek ne higyj. Emberün a -2 fokban, esőben, est 6kor kereste a bulizó fiatalokat a teraszos helyeken:D
Nemtom felétek hgoy van, de a belvárosi bulis élet olyan 10 óra körnéykén/után indul be péntek és szombat este, és nyilván nem akkor, amikor tök fos idő van. Nyáron nem tudsz végigmenni úgy az utcán, hogy ne folyna a nyálad valami szoknya alól kivillanó lábak miatt:D
Szóval az egy gyökér, ne hallgass rá, nagoyn vergődik, de az is lehet, hogy nem is jár tmég Pesten, vagy ne mtudom:D
Na ja, én 2 éve a deák tér közelében dolgoztam éjszakai műszakban, mindig metróval mentem. Kis túlzással álló farokkal mentem végig a metrótól a melóhelyig mert másodpercenként fullos lányokat lehetett látni. Ilyenkor mindig sajnálattal gondoltam rá, hogy nem Budapestre születtem. Fiatalként a deák tér egy punci aranybánya:D
De azért azt hozzáteszem hogy csak úgy egyedül nem lehet ott ismerkedni, mivel társaságban vannak és elég gáz lenne csak úgy odamenni.
Őszintén?
Nem az a baj, hogy nem találni egyáltalán nőt, pl. ahogy említették is a Deákon vagy bárhol máshol.
Hanem az, hogy nem lehet hozzájuk szólni,beszélgetni se.
Vagyis de, ha jóképű, izmos,magas férfi vagy. De akkor kb. bárhol lehet.
Azon kívül a nők pofákat vágnak, faképnél hagynak, bunkóznak, a barátnői beszólogatnak meg lebeszélik rólad csak azért, mert nekik nem tetszel stb.
És pont ez a baj, ha mennek valahova a nők, csapatban mennek.
Ha egyedül vannak, mobiloznak, zenét hallgatnak, hozzájuk se lehet szólni.
Szóval nem az van, hogy nem látni egyáltalán nőket.
Mert az hogy látsz nőket nem egyenlő azzal, hogy sikerül is ismerkedni velük, esetleg kontaktot cserélni stb.
Na azt nem lehet sajnos.
Ez a valódi gond. Nincs hol ismerkedni velük ténylegesen, mert majdnem mindentől és mindenkitől elzárkóznak,vagy a barátnőik befolyásolják őket.
Alig? Ismerkedni BÁRHOL lehet ahol a sors összesodor azzal akivel lehet valami. Jó szem, nyitottság, jó kommunikációs képességek és akár a boltban sorban állva is lehet ismerkedni. Ismerkedés =/= szióka de jó a hajad, randiznál velem - típusú letámadás.
Amikor nagyüzemben toltam a netről, minden nap szinte órákat lógva a társkereső platformokon akkor kb. 1:5 volt az aránya a netről és az élőben összehozott ööö... viszonyoknak. S nem a net javára az ötszörös szorzó.
Az összes barátomat élőben ismertem meg.
No most élő nem egyenlő az utcán mindenkit leszólítgat. Egyik párom sem szólított le, hanem normális társaságban, közegben megismerkedtünk, haverok lettünk, majd barátságból több lett.
Ez 99%-ban a kinézetedtől függ.
Ha jóképű vagy sikerülni fog.
Ha nem vagy jóképű keresztülnéznek rajtad, vagy grimaszt is vágnak illetve elhajtanak, vagy emberszámba sem vesznek.
26 éves koromig jártunk barátokkal haverokkal szórakozni klubbokba Pesten, 2 srác jóképű volt 1 az elment, én meg sajnos nem.
Nekik sikerült, engem kb. elhajtottak mindig, esélyem sem volt mellettük.
Ha oda is jöttek, akkor "ki a haverod?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!