Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok ismerkedni ha nem járok el sehova(max fodrász, havi egy nagy bevásárlás, többi rendelve stb) és a munkahelyen sincs rá lehetőség(HO stb)?
Figyelt kérdés
Amúgy sem beszélek sokat, napi max egy óra, szóval szociális skillem elég alacsony2023. júl. 25. 13:30
1/7 anonim válasza:
Ha férfi vagy akkor a lőtéri kutyát nem érdekli a nyomorod.
2/7 anonim válasza:
Férfiként így sehogy.
Nőként pedig úgy, hogy regisztrálsz társkeresőre. Bármelyikre.
3/7 anonim válasza:
Ki kell mozdulnod a komfortzónádból, hogy legalább eséllyel indulj.
Lépj be egy olyan csoportba, ami valamilyen többszemélyes hobbiaktivitás köré épül, és vegyél részt olyan eseményeken, amiket szerveznek. Pl. túrázás, sport, koncert, cosplay, airsoft, paintball stb.
4/7 anonim válasza:
Én sokat járok italozó helyekre és így sincs nagy merítés. ne reménkedj azt mondom.
5/7 anonim válasza:
Mit vársz, milyen válaszokat fogsz kapni? Telepátiával? Madárpostával? Vagy mi a toszra számítasz? Nyilván a leírtak alapján a lehetőségeid a fodrász, a bevásárlás és az internet. Bakker...
6/7 anonim válasza:
Hasonló helyzetben/gondolkodásban vagyok én is, de férfiként. Itt igyekszek ismerkedni, de nem az igazi.
7/7 anonim válasza:
Ha nem megy el az idot minden szarra mert inkabb rendelsz, akkor megis miert nincs 'időd' ismerkedni??
Lepj a sarkadra azt mozduljá ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!