Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a munkahelyen ismerkedni, menjek bele?
Mint mondtam, normális munkahelyen.
Nálunk is vannak kapcsolatok ilyen dolgok még csak közelítőleg se történtek. És nem is fognak.
"Vagy amikor látod a Tomit, aki tegnap még téged kefélt, hazamenni a Zsuzsival a HR-ről?" Egyedül ezt látom reálisnak, viszont erről inkább nem írom le a véleményem.
Nem tudom,de szerintem vannak normális munkahelyek értelmes emberekkel.Nyilván nem az iroda bikáját kell választani,vagy az ötvenes házas felettesedet két gyerekkel...Hanem valaki olyat,aki normálisan udvarol és komolynak tűnik.Itt is pont ugyanannyi esélyed van arra,hogy balul sül el,mint ha kilépsz az utcára,szerintem.
Ha a lakásodon vagy házadban randizol például,éppúgy kibeszélnek a szomszédok,mint amikor együtt kávézol a kollégáddal.Ha annak vége lesz,pontosan ugyanolyan céltáblája leszel a pletykáknak mondjuk egy kisvárosban,mint amikor ugyanez történik melóban.
"nem bírnám azt, hogyha alaptalan pletykák kerengenének rólam és tovább kellene álljak."
A pletykákkal nem kell törődni. Miért kéne tovább állnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!