Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak miert untok ra 1 nore? Most a szex ne tarzozzon ide
Az a baj, hogy kiírtad, hogy a szex ne tartozzon ide, pedig nekem általában mindig azon bukik el.
Ha túl unalmas a szex (a lány csak egy pózt akar + nem akar orált, sem adni, sem kapni)
Vagy ha túl sok a szex (mert ilyen is volt pár)
A sok szex alatt azt értem, hogy naponta 2 volt vagy mondjuk egyik nap van a másik nap nincs, de hétvégén meg napi 3-4. :/ Szeretem a nőket, és a szexet is, de frusztráló tud néha lenni. A jóból is megárt a sok.
Volt olyan is, aki túl féltékeny volt, ami nála abban merült ki, hogy a telefonomat állandóan átnézte, sz*rni mentem akkor is követett, már az agyamra ment, hiába dugtam meg, ő szerinte biztos más lánnyal is keféltem akkor meg ilyen ehhez hasonló hülyeségek. :D A végén már, amikor a telefonomat nézte állandóan, direkt olyan üzeneteket küldtem például haverjaimnak, hogy "bocs srácok, ma este nem megyek sehová, mert most g*cire megdugom az asszonyt" meg ehhez hasonlókat jó sokszor jó sokat, hogy leszálljon a telefonomról, meg rólam is. De ez csak ideig-óráig vált be. Aztán már nem bírtam.
Ha egyoldalú a kapcsolat.
Ha úgy érzem, hogy csak én teszek meg mindent én találok ki mindent szinte csak én keresem...
Nőként írok.Ha nem elég szép, csinos, izgalmas.Nincsenek elvárásai, nincs saját dolga.
A csinos, szép, izgalmas nőket, akiknek a kegyeiért állandóan pitizni kell és mindig újabb feladatokat ad a férfinek, sosem szokták megunni.Ez a titka az egésznek.
- Írtad hogy ezt ne írjuk, de nekem többnyire az unalmas szex volt az ok. Egyszerűen annyira unalmasak voltak hogy teljesen kiábrándultam a belőlük.
Ezenkívül az alábbiak voltak nálam:
- Alcsony kereset, de közben minden hétvégén valami program legyen és évi legalább 2 üdülés. (Szerencsére én nem keresek rosszul, ezt akarták kihasználni páran, viszont én szeretem tudatosan csinálni a pénzügyeimet)
- Unalmas, semmitmondó beszélgetések, már az első hónapok után
- Közös érdeklődési kör hiánya
- Zéró életrevalóság
- Shopping mánia, ez az alacsony keresetűeknél volt jellemző
- Állandó menés-jövés, nincs egy nyugodt hétvégénk vagy hétköznapunk
6 - Pitizzen neked a radai rosseb, minek? Hogy kapjak egy valószínű unalmas, királylány komplexumos csajt?
Valószínű ezt mások is így látják, ezért vagy egyedül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!