Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek mikor próbáltatok meg utoljára felszedni egy leányzót?
Ez a kérdés 4.5 óra alatt egyetlen választ sem kapott XD
Szép!:D
Valamikor 2007. tajan. De az nagyon csufos kudarc lett, friendzone-toltelekkent vegeztem, de utolag nem is banom.
Vegre, egy ertelmes valasz :)
39F incel
4, ment a zöld.
De komolyan 23 évesen feladtad? Azért... az elég korai, nem gondolod? A legtöbb kutatás azt bizonyítja, hogy az emberi érés 25 éves korban fejeződik be.
"De komolyan 23 évesen feladtad?"
Nem, de utana mar nem volt nagyon lehetosegem, es aztan vegul 2011-ben ismerkedtem meg a blackpill/incel dolgokkal, es jottem ra arra, hogy a noknek baromira magasan vannak az igenyeik, es rengetegen vagyunk igy, es amig a parkapcsolati piaci viszonyok nem lesznek megreformalva, addig ez igy is marad.
39F incel
6, ez nemegészen a kérdésre volt válasz, de végeredményben akkor igen, 23 évesen próbálkoztál utoljára nőknél.
Én azt hittem, hogy az "önhibáján kívüli cölibátus" azért magában hordozza azt, hogy emberünk próbálkozik, de nem megy. Elvégre ha nem próbálkozik, akkor ott nehéz ráhúzni, hogy el van utasítva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!