Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek mikor próbáltatok utoljára randizni hívni egy lányt?
Figyelt kérdés
2023. szept. 9. 09:57
1/15 anonim válasza:
Pár napja írtam meg a múzsámnak hogy de jó lenne vele. 2018 nyara óta folyamatosan megírom neki.
Azóta másnak nem udvaroltam.
De hát ilyen ez a szerelem.
2/15 anonim válasza:
Itthon, ilyen női felhozatallal?
Rég. :D
Ennyi trampli nőt, mint ami ebben az országban van, hatalmas egóval, a világon nincs sehol máshol.
Esküszöm a nők miatt fogok elhúzni innen, nyugaton meglátok egy Magyar nőt, arra a településre többet nem megyek.
5/15 anonim válasza:
2 húzzál mennél messzebb, vissza se gyere. Egy selejt pasival kevesebb Magyarországon 🤣
6/15 anonim válasza:
Ha én incelnek szelámítok, abban az esetben, hogy 17-30 között folyamatosan párkapcsolatban voltam, én utoljára 7 éve.
38f
8/15 anonim válasza:
Mi is van ma, péntek?
Hát akkor bizony utoljára még 2002-ben
9/15 anonim válasza:
2 éve. Volt egy csaj aki odajött hozzám, tők jól elvoltunk meg minden én tovább akartam vinni a dolgot, ő lekoptatott elég durván.
10/15 anonim válasza:
En is jartam igy 2004-ben, mint a #9-es :)
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!