Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a női rajtengedély?
Teljesen normális, ha valakinél van rajtengedély. De ez az incelek képzelgése ellenére legkevésbé a külsőről szól.
Tehát: váljon le egészséges mértékben a szüleiről, legyen megfelelő végzettsége és dolgozzon, keressen annyit, hogy lehessen vele megfelelő életszínvonalon élni, ne nekem kelljen eltartanom, és nekem nem elég, ha van mit enni, szeretek kimozdulni, utazni. Ne legyen gyereke.
Teljesen felesleges olyanokkal ismerkednem, aki az anyjával lakik, folyton otthon ül és a fizetése 20 %-át utalja a gyerekekre és minden ünnepen velük van.
És igen, ez csak a rajtengedély. Tehát azért, mert valaki teljesíti, még nem jelenti azt hogy összejövök vele, de ha nem, akkor nincs ismerkedés. Lehet lepontozni, de nem jövök össze bárkivel, mert szép a szeme és nem alkoholista.
11
Szakmunkás elég? 280 ezer nettó?
Vagy ha jól értem egy ilyen férfi az nálad kizárt?
Ez addig nem baj amikor ezek a kirívó esetek köze tartoznak. Ha már 50 nőből 48 elkezdi hogy diploma nélkül meg átlag feletti kereset nélkül nala a férfi “kuka” na az már baj lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!