Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a női rajtengedély?

Figyelt kérdés
Olyan sokan írjak ebben a témakörben csak nem teljesen tiszta. Ez valami elvárás a nők részéről? Pl legyen ápolt a férfi? Vágja a körmeit, mosson fogat stb?
2023. dec. 1. 10:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%

Teljesen normális, ha valakinél van rajtengedély. De ez az incelek képzelgése ellenére legkevésbé a külsőről szól.

Tehát: váljon le egészséges mértékben a szüleiről, legyen megfelelő végzettsége és dolgozzon, keressen annyit, hogy lehessen vele megfelelő életszínvonalon élni, ne nekem kelljen eltartanom, és nekem nem elég, ha van mit enni, szeretek kimozdulni, utazni. Ne legyen gyereke.

Teljesen felesleges olyanokkal ismerkednem, aki az anyjával lakik, folyton otthon ül és a fizetése 20 %-át utalja a gyerekekre és minden ünnepen velük van.

És igen, ez csak a rajtengedély. Tehát azért, mert valaki teljesíti, még nem jelenti azt hogy összejövök vele, de ha nem, akkor nincs ismerkedés. Lehet lepontozni, de nem jövök össze bárkivel, mert szép a szeme és nem alkoholista.

2023. dec. 1. 11:48
 12/15 A kérdező kommentje:

11

Szakmunkás elég? 280 ezer nettó?

Vagy ha jól értem egy ilyen férfi az nálad kizárt?

2023. dec. 1. 11:54
 13/15 anonim ***** válasza:
63%
#12 igen, nálam kizárt. De nyilván nem mindenkinél. Csak azt nem értem, hogy ez miért baj? Miért kellene bárkivel összeállni?
2023. dec. 1. 14:12
 14/15 A kérdező kommentje:

Ez addig nem baj amikor ezek a kirívó esetek köze tartoznak. Ha már 50 nőből 48 elkezdi hogy diploma nélkül meg átlag feletti kereset nélkül nala a férfi “kuka” na az már baj lenne.

2023. dec. 1. 14:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem például,meg rajtam kívül még sokaknak teljesen mindegy,van-e diplomája az adott pasinak,vagy ha igen,hány darab.Nekem az intelligens férfiak tetszenek,ami nyilván nem végzettség függvénye. Ugyanakkor frusztráló számomra a nyolc általános,mert aki egy szakmát sem rakott le,az lusta dög és igenis ki fog rajta ütközni egy idő után a korlátoltság!Tovább megyek,irritál,ha valakinek nincs fogkeféje,rohad a fogsora,ragad a lakása.Idegesít,ha nyolc Tescos szatyorral,plusz három kölyökkel ötven évesen is buszozgat és vándorol albérletről albérletre.Ugyanis ha én tettem azért,hogy jobb legyen,akkor neki se a cigaretta,sör,parízer legyen a prioritás,hanem legyenek ambíciói!Ez egy olyan minimum,ami szerintem nem megugorhatatlan elvárás.
2023. dec. 2. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!