Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem, hogy senki nem tesz értem semmi erőfeszítést?
Már számtalan olyan eset volt, hogy pl. Tinderen rám írnak sokan, meg hogy milyen szép vagy, aranyos a mosolyod, stb, vagy éppen, hogy átmegyek -e hozzájuk, Instagramon is vannak olyan srácok, akik mindig lájkolnak, akár ilyen nyálcsorgató kommentet is írnak néha a sztorijaimra, de ennyi.
Néha valakivel még ha találkozunk is, akkor vagy eltűnik egy idő után, vagy ugye alapból nem is hív el találkozni, nemhogy még rendes randira..
Nyilván néha van azért valaki egy darabig, de ezt a tendenciát egyszerűen nem értem, hogy még beszélgetni sem lehet senkivel, meg ezeket az eltűnőket sem értem, és az a kedvencem, amikor pl lájkolgat, de üzenetre nem válaszol, vagy hónapok után újra előkerül.
Nincsenek egyáltalán kihívó képeim, mielőtt valaki leírná, egyszerűen csak nőiesen öltözöm, még sminkelni is alig szoktam.
Vagy csak ennyire felszínes emberek. Tinder, instagram, igazából mindkettő a külsőről és látszatról szól. Nem csak kinézetre gondolok itt hanem gyakorlatilag mindenre, viselkedéstől szokásokig, szerintem ott a többség egy képet ad elő magáról. Szóval ez a lájkolgatás, meg téged idézve nyálcsorgató üzenetek is lehet részben csak erről szólnak. Plusz az is a felszínességet erősíti hogy foglalkoznak ugyan veled, de közel sem teljes erőbedobással, csak ilyen felszínes módon. Hiszen ha nem válna be, ott a másik 1000 ember akinél szintén ilyen felszínes módon bepróbálkozhatnak.
Sőt továbbmegyek, amikor üzenetre nem válaszol, akkor is hasonlóról lehet szó, hogy másokkal foglalkozik épp, vagy valami felszínes huszadrangú dolgot csinál ami nála épp fontosabb mindenkinél és mindennél. Szóval igen, ennyire felszínes világ lett, főleg az ilyen platformokon. Ha valódi tartalmas emberi kapcsolatokra vágysz, szerintem azt érdemes lenne máshol keresni. Mert szerencsére még létezik, bár tény hogy egyre ritkul. És ez részben pont az insta, tinder és társainak is a felelőssége.
Mit tegyek érted? 20-25 perc elég lesz? Mert 30 fölött már fizetős a buli.. Írj a részletekért kicsilány, nem bánod meg ;)
Vagy komolyan, most itt mire számítottál? Semmit nem tudunk rólad, a szituációkról..
Volt ilyen időszak nekem is.
Volt aki annyira biztos volt bennem, a kapcsolatunkban, az érzéseimben, hogy nem tett semmilyen erőfeszítést, nem tett bele semmit a kapcsolatunkba.
Elhagytam.
Lusták, életuntak lettek a férfiak.
Meg fogalmuk sincs hogy hogyan kell udvarolni.
Nincs bennük ilyen férfi ösztön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!