Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan ember, akibe soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan ember, akibe soha nem volt szerelmes senki?

Figyelt kérdés
2023. nov. 29. 09:19
 1/7 anonim válasza:
100%
Én ismerek olyan embert ugyhogy létezik.
2023. nov. 29. 09:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Van egy rakás. Szerinted aki megházasodott azok közül mennyi tette ezt igaz szerelemből? Fele se. Meg beléjük se volt senki szerelmes mert nem néznek ki elég jól. A házasságok jó része úgy történik hogy aki jutott az embernek azzal összeházasodik ha nem akar egyedül megrohadni meg gyereket szeretne.
2023. nov. 29. 09:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ilyen embert én is. Kiállhatatlan a személyisége, talán 2 ember kedveli felületes szinten, de ők is csak azért, mert nem ismerték még ki, őket még nem használta ki. Még.
2023. nov. 29. 09:57
 4/7 anonim ***** válasza:
valóvilágban a szűz srác 12 éve
2023. nov. 29. 10:43
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Az ide írogató 110 kilós alkesz Shrek.
2023. nov. 29. 11:14
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon sok nézd ronda vagyok arca, általánosban is piszkáltak érte, most is szűz vagyok 26 évesen. Van egy haverom velem egyidős csúnya arccal, most pilóta lett milliókat keres és mi van? Bomlanak utána a nők a pénze , státusza miatt. Ő belé se szerelmesek csak a pénze miatt megfogták.
2023. nov. 29. 11:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Tuti van, hiszen több milliárdan vagyunk a Földön
2023. nov. 29. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!