Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem, hogy senki nem tesz értem semmi erőfeszítést?
Már számtalan olyan eset volt, hogy pl. Tinderen rám írnak sokan, meg hogy milyen szép vagy, aranyos a mosolyod, stb, vagy éppen, hogy átmegyek -e hozzájuk, Instagramon is vannak olyan srácok, akik mindig lájkolnak, akár ilyen nyálcsorgató kommentet is írnak néha a sztorijaimra, de ennyi.
Néha valakivel még ha találkozunk is, akkor vagy eltűnik egy idő után, vagy ugye alapból nem is hív el találkozni, nemhogy még rendes randira..
Nyilván néha van azért valaki egy darabig, de ezt a tendenciát egyszerűen nem értem, hogy még beszélgetni sem lehet senkivel, meg ezeket az eltűnőket sem értem, és az a kedvencem, amikor pl lájkolgat, de üzenetre nem válaszol, vagy hónapok után újra előkerül.
Nincsenek egyáltalán kihívó képeim, mielőtt valaki leírná, egyszerűen csak nőiesen öltözöm, még sminkelni is alig szoktam.
Milyen erőfeszítésre vágysz?
Semmi baj veled, csak még nem találkoztál azzal, akinek nem jelentene erőfeszítést veled lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!