Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetseges h azert nem szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetseges h azert nem szeret belem senki mert nem vagyok eleg erdekes? Es igy nemtudom a szemelyemmel megfogni a ferfit?

Figyelt kérdés
Jomagam is unalmasnak tartom magamm szerintem nem vagyok erdekes, nem tortenik semmi az eletemben

2023. nov. 10. 10:39
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
4%
Nem. Nem azért nem szeretnék beléd. Eljön a te életed párja is csak ki tudja mikor. Én beléd szeretnék 👍😘
2023. nov. 10. 10:41
 2/33 anonim ***** válasza:
79%
A legtöbb embernek nem történik semmi érdekes a napjaiban. De nem is ettől lesz vonzó egy nő, hogy mélybúvárkodik meg felhőkarcolókról ugrál le.
2023. nov. 10. 10:41
 3/33 A kérdező kommentje:
Alitolag fontos h erdekes legyek mert ez dob a kisugarzasomon, ettol leszek lelkes ha van pl hobbim amit szeretek csinalni es etto leszek vonzo is nem pedig 1 unalmas szurkeseg. Van benne igazsag?
2023. nov. 10. 10:47
 4/33 anonim ***** válasza:
43%
Persze az jó ha van valami hobbyd amiben ki tudsz teljesedni. Az nyilván önbizalmat is ad ami igen, befolyásolja a kisugárzást.
2023. nov. 10. 10:53
 5/33 anonim ***** válasza:
67%
Ez akkor igaz, ha szép sem vagy. A szép nőknek nem kell érdekesnek lenniük
2023. nov. 10. 11:01
 6/33 anonim ***** válasza:
14%
Jujj de szomorú
2023. nov. 10. 11:30
 7/33 anonim ***** válasza:
63%

Ez csak a férfiak felé elvárás, nők felé sohasem volt az.

A nőnek csak jól kell kinéznie, és elviselhetőnek kell lennie. Ha túltolod a dolgokat hogy érdekes legyél, azzal inkább ártasz mint használsz. Fárasztó leszel

2023. nov. 10. 12:47
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet úgy nyerni egy bokszmeccset hogy eleve feltartott kézzel szállsz ringbe? Ha te magad ennyire úgymond leértékeled saját magad akkor miért várod a csodát?
2023. nov. 10. 12:48
 9/33 anonim ***** válasza:
52%
Ezek ilyen Szabó Péter dumák. 🤣🤣Nem kell itt semmilyen hobbi, meg extra dolgok. Jól nézel ki? Mert ha nem akkor b@dzhatod.Egyszeru a képlet. Ez jóképű ferfi/Jó Nő nincs rászorulva arra, hogy érdekes legyen. Elég ha megjelenik, érdekes mert szép, vagy jóképű. De úgy is jönnek mindjárt a lepontozok, h jajj a külso nem számít... 😂 Csak a meleg belső. Aha ja oké. 😂
2023. nov. 10. 13:15
 10/33 anonim ***** válasza:
92%

Meg nem vagy elég szép. Gyárilag, genetikailag! Itt sokaknál van egy félreértés, hogy ha ők csinosan öltöznek, sminkelnek, hajukkal bíbelődnek, akkor jók lesznek. Mert tettek érte meg kihozták magukból, amit lehetett... Nem, az az igazság, hogy ha natúran, pl. a zuhany alól kilépve vagy ahogy szombat délelőtt takarítasz otthon, kevés vagy, akkor baszhatod.

No offense, ronda nő vagyok én is, pont ezért tudom, amit tudok.

Nyilván ha nem vagy elég szép, akkor minden baj. Igen, pl. az is, ha unalmas vagy. De hogy érthető legyen: ha nem vagy elég szép, kidobnak pusztán annyiért is, ha egy poénod nem sikerült kellőképp ütősre. Ennyit sem néznek el. Egy szép nőnek ezzel szemben a fájdalmas ostobaságát is, az elviselhetetlen hisztisségét is, a kontrollmániáját is, kb. mindent, szinte még a szarát is megennék.

2023. nov. 10. 13:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!