Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetseges h azert nem szeret belem senki mert nem vagyok eleg erdekes? Es igy nemtudom a szemelyemmel megfogni a ferfit?
Ez csak a férfiak felé elvárás, nők felé sohasem volt az.
A nőnek csak jól kell kinéznie, és elviselhetőnek kell lennie. Ha túltolod a dolgokat hogy érdekes legyél, azzal inkább ártasz mint használsz. Fárasztó leszel
Meg nem vagy elég szép. Gyárilag, genetikailag! Itt sokaknál van egy félreértés, hogy ha ők csinosan öltöznek, sminkelnek, hajukkal bíbelődnek, akkor jók lesznek. Mert tettek érte meg kihozták magukból, amit lehetett... Nem, az az igazság, hogy ha natúran, pl. a zuhany alól kilépve vagy ahogy szombat délelőtt takarítasz otthon, kevés vagy, akkor baszhatod.
No offense, ronda nő vagyok én is, pont ezért tudom, amit tudok.
Nyilván ha nem vagy elég szép, akkor minden baj. Igen, pl. az is, ha unalmas vagy. De hogy érthető legyen: ha nem vagy elég szép, kidobnak pusztán annyiért is, ha egy poénod nem sikerült kellőképp ütősre. Ennyit sem néznek el. Egy szép nőnek ezzel szemben a fájdalmas ostobaságát is, az elviselhetetlen hisztisségét is, a kontrollmániáját is, kb. mindent, szinte még a szarát is megennék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!