Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetseges h azert nem szeret belem senki mert nem vagyok eleg erdekes? Es igy nemtudom a szemelyemmel megfogni a ferfit?
Hozzáteszem, a sminkelés egy nagyon komoly (tanulható) készség.
Volt egy exem aki otthon tök átlagos volt, de egyszerűen annyira jól sminkelt, hogy tényleg hihetetlen szép lett tőle. De ehhez hozzátartozott hogy minden nap 4 30kor kelt, hogy beérjen 8ra, mert vagy 2 óráig sminkelt, szépítkezett
Én nem fogok álszenteskedni, nyilvánvalóan sokkal több mindent elnézek egy szép nőnek.
De biztos vannak férfiak akik nem ilyenek
12, de ez nem élhető. Értem, hogy ő képes volt nap mint nap így "kínlasztani" magát, csak ne ez legyen már a normális!
És oké, te nem basztad ki a natúr és a tuningolt verziója közötti drasztikus különbség miatt (vagy az is szerepet játszott a szakításban?), de a legtöbb férfi megteszi. Ha nem is azonnal, akkor idővel, ahogy kezd laposodni a kapcsolat.
Természetesen ez senkitől sincs elvárva, csak azért mondtam, hogy egyébként lehetséges.
Amúgy meg ez csak annak "kínlasztás", akinek nincs motivációja rá. Ő szeretett volna szép lenni minden nap, ezért megtette ezt. Aki nem szeretne az ne tegye.
Na igen a 2. rész egy érdekes kérdés. De nem, nem játszott szerepet a szakításban, és amúgy annak ellenére hogy nekem (sajnos) fontos a külső, abszolút túl tudtam lendülni ezen a különbségen. És pont ez a lényeg, hogy azért, mert mire eljutottunk oda, hogy lássam smink nélkül, addigra a külsején túli dolgokhoz elkezdtem kötődni. Tehát valójában ez volt a tökéletes út, mert a smink nélküli kinézetéhez valószínűleg nem vonzódtam volna annyira, így nem jutottunk volna el a kapcsolatig.
És mellesleg, ha az ember mellett sétál egy szép nő, az mindig jobb érzés lesz, mintha az ember mellett sétál egy kevésbé szép nő(de legalább nem sminkel). És itt most persze arra gondolok, aki tényleg szebb lesz a sminktől(és ez ugye a kézségtől függ), nem pedig arra hogy ráönt 2 kiló vakolatot és úgy néz ki mint egy szexbaba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!