Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetseges h azert nem szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetseges h azert nem szeret belem senki mert nem vagyok eleg erdekes? Es igy nemtudom a szemelyemmel megfogni a ferfit?

Figyelt kérdés
Jomagam is unalmasnak tartom magamm szerintem nem vagyok erdekes, nem tortenik semmi az eletemben

2023. nov. 10. 10:39
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs semmi "izgalmas" hobbim, mégis mindig volt párom. Filmezni, olvasni, főzni szeretek. Régen rajzoltam és írtam is, de ezeket már nem csinálom. A lényeg, szerintem, hogy tudjatok jókat beszélgetni, együtt nevetni, egy hullámhosszon legyetek, tök mindegy, hogy van-e hobbid, vagy nincs. Persze ez alól kivétel, ha valaki fanatikusan űz valami sportot mondjuk és elvárja ezt a párjától is, de ez nem annyira gyakori.
2023. nov. 10. 20:51
 22/33 anonim ***** válasza:

Pedig a külsőség az alap, abba lesz szerelmes a férfi, ha a belső is megtetszik hozzá

A puszta unalmasság SOHA nem lesz kizáró ok egy férfinél, teljesen más miatt ignorálnak. Lehet a belsőddel is baj, de egyrészt a külsöd mellett baj, másrészt a belsőddel olyan problémák lehetnek kizáró tényezők, amiket nem "unalmas"-nak írhatnánk le.

Azaz komoly tévúton jársz kérdezö, ez férfiszemmel biztos, de szerintem női szemmel is egyértelmü

2023. nov. 10. 23:23
 23/33 anonim ***** válasza:
21-es vagyok. Én nem vagyok egy egyszerű eset,sosem voltam, mégis mindig volt párom. Oké, szépnek mondanak, de nem vagyok egy topmodell...de valamiért mégis "megfogom" őket. Szerintem tényleg a humor és az összhang a lényeg.
2023. nov. 10. 23:35
 24/33 anonim ***** válasza:
73%

A szépség relatív és mulandó is.

Találkoztam olyan pasival,aki rettentően helyes volt és a szemei konkrétan elvarázsoltak..egészen addig a pontig amíg meg nem szólalt,mert olyan ortó buta volt szegény hogy az valami hihetetlen.Gondolhatjátok hogy hamar alább hagyott az érdeklődésem.😅

Ennek ellentéte volt viszont amikor a srác sokkal kevésbé volt a szememben jóképű,mégis bájos volt. Kedves,intelligens és gondoskodó is és számomra ez keltette fel igazán a vágyat.

2023. nov. 11. 10:22
 25/33 anonim ***** válasza:
Némi igazság van benne, én is ilyen vagyok.
2023. nov. 11. 18:02
 26/33 anonim ***** válasza:
Kérdező neked a külsővel lesznek gondok.
2023. nov. 11. 22:07
 27/33 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csunya, sokan akarnak velem alkalmi kapcsolatot de ennyi. Randizni vagy komolyabbat mar nem. Egyebkent nem vagyok konnyuveru es oltozkodesre sem vagyok kirivo
2023. nov. 12. 07:57
 28/33 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2023. nov. 12. 08:33
 29/33 anonim ***** válasza:
78%
Alkalmit....Pont azokkal akarnak akik nem szépek, egy menetre jó.
2023. nov. 12. 12:49
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Fáj vagy nem, a 29-esnek van igaza. A szépekbe szerelmesek, a kevésbé szép nőket csak szexre használják.
2023. nov. 13. 15:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!