Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak kb. hány százaléka lehet az ilyen típusú vonzó férfi?
Figyelt kérdés
Helyesek sportosak. Egyszerre több csinos nőt is tudnak tartani ha akarnának vagy tartanak is. Tinderen sok matchük van, viszonylag csinos nőket tudnak szerezni maguknak...2023. nov. 29. 22:43
11/12 anonim válasza:
"Magyarorszagon 5% kb.
Olaszorszagba 70%."
Nem is tudtam hogy Olaszországban 14x több a nő arányaiban mint itthon. Megyek ki oda:)
12/12 anonim válasza:
Felső 5% ez, de abból is csak azok akik valóban ezt akarják csinálni. A legjobb pasik közül is sokan viszonylag hamar megállapodnak, általában hozzájuk hasonló (tehát külsőre szinte tökéletes) nővel, akivel amúgy passzolnak is. Én valahogy ezt láttam a környezetemben, hogy az igazán jó, csinos, aranyos, vagy inkább kifejezetten gyönyörű csajok hamar elkelnek és hosszan tartó kapcsolatokat létesítenek inkább (akár életre szólót). Nyilván itt azokra a nőkre gondolok akik minden más téren is átlag felettiek, tehát intelligensek, jó a családi hátterük, tanultak, kulturáltak stb. mindamellett, hogy nagyon jó a genetikájuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!