Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak kb. hány százaléka lehet az ilyen típusú vonzó férfi?
Magyarorszagon 5% kb.
Olaszorszagba 70%.
Ha világviszonylatban nézzük, akkor ez az arány az 1%-ot sem éri el, de gyanítom, hogy a 0,5%-ot sem. Vagyunk megközelítőleg 8 milliárdan ezen a bolygón. Ha csak 1% lenne, az már kapásból 80 millió ilyen embert jelentene, a 0,5% pedig 40 millió embert, de az is rengeteg. Persze elszórva a világon nyilván. Ha országokra osztjuk, akkor sem lehet több 1%-nál egyébként, és ez a realitás. Gondolj bele, ha csak Magyarországot nézzük, akkor az 1% az 100 ezer ilyen férfit jelentene. De szerintem ez is túl sok, ezt mondjuk osszuk el 3000 településsel (megközelítőleg annyi van Magyarországon, Budapestet is beleszámolva természetesen) akkor kijön településenként a 30-as szám. Nyilván nagyobb városokban ez több, de ha arányokat nézünk, akkor ez reális. Az igazán vonzó férfiakról beszélünk itt most, akik 10/10-ek tényleg minden nő megfordul utánuk (még a férfiak is gyakorlatilag), ilyenből mindenhol a világon nagyon kevés van.
Ahogyan nagyon csúnya emberekből is nagyon kevés van, és ez így van jól "kitalálva", így megvan az egyensúly. A többi ember átlagos, vagyis a 99%-a az emberiségnek. Az a bizonyos 1% azt tényleg a tökéletes külsővel megáldott embereket jelöli, akiknek nagyon jó genetikájuk van, nem kell csinosan meg jól öltözködniük, mert kukásruhában is modellek, stb. Nekem például az ismerősi körömben nincs is ilyen ember. :D Eddig tényleg csak tv-ben meg újságokban láttam. Nem túlzok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!