Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak kb. hány százaléka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak kb. hány százaléka lehet az ilyen típusú vonzó férfi?

Figyelt kérdés
Helyesek sportosak. Egyszerre több csinos nőt is tudnak tartani ha akarnának vagy tartanak is. Tinderen sok matchük van, viszonylag csinos nőket tudnak szerezni maguknak...
2023. nov. 29. 22:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%

Magyarorszagon 5% kb.

Olaszorszagba 70%.

2023. nov. 29. 22:47
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Pontosan 5% tartozik a felső 5%-ba... nem túl bonyolult a matek :)
2023. nov. 29. 22:57
 3/12 anonim ***** válasza:
44%
franc tudja, nem mindig az ilyen pasik a legsikeresebbek ...
2023. nov. 29. 23:33
 4/12 anonim ***** válasza:
51%

Ha világviszonylatban nézzük, akkor ez az arány az 1%-ot sem éri el, de gyanítom, hogy a 0,5%-ot sem. Vagyunk megközelítőleg 8 milliárdan ezen a bolygón. Ha csak 1% lenne, az már kapásból 80 millió ilyen embert jelentene, a 0,5% pedig 40 millió embert, de az is rengeteg. Persze elszórva a világon nyilván. Ha országokra osztjuk, akkor sem lehet több 1%-nál egyébként, és ez a realitás. Gondolj bele, ha csak Magyarországot nézzük, akkor az 1% az 100 ezer ilyen férfit jelentene. De szerintem ez is túl sok, ezt mondjuk osszuk el 3000 településsel (megközelítőleg annyi van Magyarországon, Budapestet is beleszámolva természetesen) akkor kijön településenként a 30-as szám. Nyilván nagyobb városokban ez több, de ha arányokat nézünk, akkor ez reális. Az igazán vonzó férfiakról beszélünk itt most, akik 10/10-ek tényleg minden nő megfordul utánuk (még a férfiak is gyakorlatilag), ilyenből mindenhol a világon nagyon kevés van.

Ahogyan nagyon csúnya emberekből is nagyon kevés van, és ez így van jól "kitalálva", így megvan az egyensúly. A többi ember átlagos, vagyis a 99%-a az emberiségnek. Az a bizonyos 1% azt tényleg a tökéletes külsővel megáldott embereket jelöli, akiknek nagyon jó genetikájuk van, nem kell csinosan meg jól öltözködniük, mert kukásruhában is modellek, stb. Nekem például az ismerősi körömben nincs is ilyen ember. :D Eddig tényleg csak tv-ben meg újságokban láttam. Nem túlzok.

2023. nov. 30. 00:06
 5/12 anonim ***** válasza:
52%
Bocsánat, az emberek 98%-a átlagos, a maradék 2%-ból 1% a nagyon szép, és sajnos ki kell mondani, de a másik 1% a nagyon ronda.
2023. nov. 30. 00:08
 6/12 anonim ***** válasza:
52%
De akár úgy is tudnánk írni, hogy 0,5% a nagyon szép a másik 0,5% nagyon ronda, és így az emberek 99%-a átlagos. Nagyjából. Ezek nem hivatalos statisztikák nyilván. :D De megközelítőleg valahogy így van elosztva.
2023. nov. 30. 00:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Mintha rólam írtad volna. Magamra ismertem.
2023. nov. 30. 05:14
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Pedig elég sokan vannak. Főleg a 25 alatti férfiak között. Én azt mondanám 40% sportos, jóképű 70 kilós Magyaroszágon. Akik könnyen tudnak csajozni.
2023. nov. 30. 07:45
 9/12 A kérdező kommentje:
25 év alatt lehet van 40 százalék... azok még fiatalok..
2023. nov. 30. 07:52
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Én is olyan 5%-ra tippelek. A nők csak ezekbe a férfiakba tudnak szerelmesek lenni. A többivel legfeljebb akkor jönnek össze, ha nem jut nekik jobb, és csak azért, mert egyedül életképtelenek.
2023. nov. 30. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!