Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nőkben miért alakult ki hogy ennyire csak a külső legyen a fontos nekik és teljesen átlagos egyáltalán nem ronda férfiakat lecsúnyáznak?
Átlagos nőket is szoktak rondázni. Nekem is olyan ogre csajokkal vannak matcheim néha, hogy mást nem tudok rájuk mondani.
Dagadtak, cigányok, white trashek, tanulatlanok és csórók, azt ezek akarnak velem leállni.
Pár hónapja ért véget a kapcsolatom egy 10/7es csajjal, ez alá nem is adom, felesleges az ilyen szelepeseket hódítgatni. :D
Egy szó mint száz, ez oda vissza igaz.
Jaj hagyjuk már ezt a "teljesen szubjektív" dumát... Mintha teljesen szubjektív lenne, hogy a száraz kenyér vagy egy pazar ötfogásos ebéd a finomabb. Vagy teljesen szubjektív lenne, hogy a Blaha aluljárója vagy a versailles-i tükörterem a szebb...
Nyilván létezik szubjektív ízlés, de attól még nagyonis meghatárizható, hogy általánosságban ki számít szépnek és ki nem.
A szépség objektív. Linkelek egy csoportképet, amin van 13 ember, és az a feladat, hogy a kommentelők válasszák ki a 3 legjobban kinézőt.
Szinte biztos, hogy 4, maximum 5 ember közül kerülne ki mindenkinél ez a 3 legszebb.
A sorrend változna, de az biztos, hogy mindenki ugyanabból a szűk körből válogatna.
Itt a kép:
Beszállok.
3,6,8 és az utolsó előtti. Az első helyen az utolsó előtti.
43N, szakmabeli :)
14, én nagyon nehezen tudok választani. Tök átlagos fiatal lányokat látok, néhányan köztük egykaptafa. Például a 4-es, meg a 10-es.
De ha muszáj választani, akkor legyen az 1, a 2, meg a legutolsó.
Egyébként szerintem az emberek többsége átlagosan néz ki. Tehát nem elképesztően gyönyörű, de nem is undorítóan csúnya. Főleg nem, ha élőben látod. Mert ott egy csomó minden más is van, ami vonzóvá tud tenni egy embert. Mint a kisugárzása, a hangja. Nálam különösen nagy szerepe van a hangnak. Ha nem tetszik a hangja, valahogy nem is tudok hozzá vonzódni. Ellenben, ha a hangja megfog, akkor volt, hogy külsőre is elkezdett tetszeni, pedig alapvetően "nem az esetem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!