Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem értik az emberek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik az emberek, hogy az alábbi ok miatt nem tudok/ nem is akarok ismerkedni?

Figyelt kérdés

Beszéltünk egy társaságba erről az ismerkedésről, és én elmondtam őszintén, hogy ha én egy rakás sz*rnak látom és érzem magam akkor hiába van esélyem egy csajnál ha jó is vagyok akkor saját magamat csinálom ki bizonyos szituációkban. Elvileg annyira rosszul nem nézek ki mint amennyire az önértékelésem mutatja, de 2 dolog ami miatt elvből nem is próbálkozok a másik nemnél, mert ha én nő lennék is elutasítanám az illetőt.

65 kg vagyok és 6,5 dioptriás szódásüveg szemüvegem van. Azt mondták nem ezen múlik, de én tudom pl ha tegyük fel lenne egy párom és beszélgetne "norámis" (én magamat nem tartom annak ezen okok miatt) férfiakkal, akkor tuti féltékeny lennék és jelenetet rendeznék. Az ismerősök nem tudják, de én ismerem magamat. Sajnos nyertem a genetikai lottón, igaz nem 5 öst, mondjuk úgy 4-est, mert ezeken még tudok javítani, nem olyan hogy nincs meg a kezem vagy a lábam.

Persze itt lehet jönni, hogy belső értékek, humor, kisugárzás stb.

De én nem akarom, hogy azt mondják rám, hogy "csúnya a pasim, de nagyon jó humora van, nagyon jó az ágyban stb."

Én mindent amim van odaadnék azért hogy jól nézzek ki, mint egy férfi.

Intelligencia, egzisztencia, pénz, humor, tudás számomra semmit nem érnek. Lehet akármilyen jó a belső, ha sz*r a váz.

Szóval nem az a baj, hogy nincs siker. Hanem hogy azt mondják próbálkozzak. Vagy próbálkozzak csúnyább vagy idősebb nőknél.

Egyértelmű nem. Volt egy csajom és ő magasra tette a szintet, aki nem közelíti meg afelé nem közelítek. Lesz 5 év, vagy 10 év, 20 év mire embert faragok magamból és ha sikerül majd abban a pillanatban fogok próbálkozni.

Addig azt követem, hogy minden egyes tevékenység ami nem visz közelebb a célomhoz, az távolabb visz tőle.

2023. nov. 26. 19:24
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Semmit nem segített. Ezt csak a gyenge emberek mondják akik külső segítséget várnak. Olyat mondott, hogy nézzek videót a youtube-on arról hogy hogyan alakítsunk ki emberi kapcsolatokat. Ezért fizetek itt? hogy majd a szabadidőmben bújjam a youtube-ot?

Meg hogy keressem fel régi osztálytársaimat? Azokat az embereket akik a sulis évekre emlékeztetnek?

Vegyek fel inget ne pólót. - De pólóban érzem jól magam. - Az mindegy, az ing jobb benyomást kelt.

Én voltam pszichológusnál. 2-nél is. Te voltál 1-nél is? Nézd meg a Joker című filmet. Ott látod hogy milyenek a pszichológusok.

Ha leülök egy hajléktalan mellé az utcára, az jobban figyelne rám.

Pont az volt az egész lényege, hogy én régen irodában dolgoztam fehérgalléros munkát, de nem éreztem magam férfiasnak, most egy gyárban dolgozok. De nekem a férfiasság a lényeg, nem az hogy diplomához illő szakma, meg ing stb. Értem én hogy a pszichológusnak az az elképzelt képe rólam, meg a szüleimnek is, de nekem nem. Nem jófiú akarok lenni hanem rosszfiú. A pszichológus engem nem e felé, hanem ettől ellenkező irányba vezetett.

2023. nov. 26. 20:49
 22/31 A kérdező kommentje:
12-es támadott be, feltételezi, hogy nem hallottam róla, mintha nem ismerném a Google-t sem.
2023. nov. 26. 20:50
 23/31 anonim ***** válasza:
82%

12es vagoyk, nem támadtalak be. Csak feldobtam, hogy a szemműtét ennyibe kerül és akkor az egész szemüveg-mizéria le van tudva, megéri elgondolkodni rajta.

Látod? Az, hogy ezt is támadásnak vetted, ez is csak arra utal, hogy te magad nem hiszed el, hogy valaki nem bántani akar. Mert fordított esetben te is bántanád magad. És hát igazából meg is teszed, tekintve, hogy elég rossz véleménnyel vagy magadról.

Ezért ajánlottam a pszichológust.

És hogy ismerem-e? Igen, én is járok hozzá, hasonló problémám volt mint neked. Volt, már nincs. De ha már ott vagyok, kigyomlálok mindent, mert érzem mennyire jót tesz.

Amiket mondtál, hog ymike tmondtál, az tényleg gáz. Az olyanokat kerülni kell. Sajnos mindne szakmában vannak kóklerek, a pszichológusiban is. Keress másikat.

De ott hibádzik az elgondolásod a pszichológusról, hogy azoknak kell akik kívülről várják a segítséget. A pszichológus nem külső segítség, pusztán indikátor. A jó pszichológus nem ad megoldást, pláne nem ad olyan hülye tanácsokat, hogy neten nézegess tippeket:D A j pszichológu skérdéseket tesz fel amiket te megválaszolsz és a végén te fogod megmondani mi a megoldás, nem ő.

Mellesleg a oker rossz példa, ott nem pszichológust láttunk hanem egy pszichiátert, ráadásul állami ellátásban. Tudod milyen az USAban az állami egészségügyi ellátás? Ahhoz képest a magyar az luxusszolgáltatás:D És sajnos a magyar pszichológiai és pszichiátriai ellátás is egy kalap szar az államiban.

Szóval rossz plda a Joker. De ezt csak úgy mellékesen.

2023. nov. 26. 20:59
 24/31 A kérdező kommentje:

Nem ismerem az összes pszichológust, de őszinte leszek veled. 2-nél voltam, nekem nincs türelmem ugyanazokra a tesztekre. Az első osztályt sem járom újra. A beszélgetés oké, de nekem nem jó a monotonítás tűrésem ugyanazok a semmitmondó kérdések. Ráadásul általánosságban. Az jó volt amikor odamentem és sztorizni kellett magamról. Volt néhány alkalom amikor csak hallgatott.

De mondjuk ott is volt egy kérdése, hogy hiszek-e Istenben vagy mi van a halál után?

Mondom nem tudom, de nekem nem is muszáj mindent tudni.

Erre, hogy de csak van valami elgondolásom.

Mondom nincs, én csinálom minden nap az én kis dolgaimat és ilyen nagy dolgokon nem gondolkozok, főleg hogy szerintem még messze a vége.

Aztán azt mondja, hogy hát az nem létezik hogy valaki ennyi idősen nem gondolkozott el rajta.

Meg hogy miért ilyen szakadt cuccokba mentem? Tényleg volt olyan alkalom.

Mert mondom nem akarok senkinek itt tetszeni és ígyis megkapom a szolgáltatást. Ő meg úgy nézett rám mint egy hülyére.

2023. nov. 26. 21:07
 25/31 anonim ***** válasza:
0%
Vannak ìgy sokan, nem kell ezen kattogni, nézd meg ki tetszik és ezzel a nagyon jó dumáddal csapasd neki. Adjad az ìvet alá. Frankón leveszi, hogy nem kis pályás vagy.
2023. nov. 26. 21:17
 26/31 anonim ***** válasza:
78%

25, mondjuk a vallásos téma erőltetése tényleg elég fura....

A szakadt cuccokban meg hát... na... felnőtt embereknél tényleg nem sozkás szakadt cuccokban kimenni az utcára, függetlenül attól, hogy tetszeni akarunk-e valakinek, vagy sem. A gyrosost is megtisztelem azzal, hogy nem úgy nézek ki mint egy csöves. Szóval ebben mondjuk igaza volt, de na nem ez a lényeg.

Értem, hogy nem akarod újra és újra végigfutni ugyanazt a kört, teljesen jogos. Ugyanakkor az a nag yhelyzet, hogy nem fogsz ebből a szorítóból kikerülni. Másoknak beszólogatással, edzéssel meg ilyesmivel biztos hogy nem, ezek konkrétan nem is érintik a problémás részt amin dolgozni kéne. Ego boostnak jó, igen, de olyan, mintha új fényezést kapna a biciklid, csak épp a lánca el van szakadva. Rendszer szintű probléma.

Szóval értsd: 5-10-20 év múlva sem fog megoldódni ez a problméád. Sem 30-40.

2023. nov. 26. 21:25
 27/31 anonim ***** válasza:
26, nem a pszichológusnál történtekre reagáltam, hanem a kérdésre.
2023. nov. 26. 21:38
 28/31 anonim ***** válasza:
78%
27, ja, bocs, csak elszámoztam, nem neked ment a válasz, hanem a kérdezőnek, a 24es kommentjére.
2023. nov. 26. 21:41
 29/31 anonim ***** válasza:
85%

Mivan, neked minden megoldásra van egy problémád? De akkor mi ez a hisztéria, legyél egyedül, most szerinted ez rajtad kívül rossz másnak?

A -6os szemüvegem nem olyan vastag, de a lencsét elkezdtem és egyáltalán nem megfizethetetlen. Törzsvásárlói kártya, esetleg egy éves előfizetéssel már szinte semmiség, pedig nagyon keveset keresek.

Azt már le se írom, hogy ha az alkatoddal van bajod sportolj, mert a végén infarktust is kapsz itt nekünk.

2023. nov. 26. 21:55
 30/31 A kérdező kommentje:

Nem megfizethetetlen, nekem is itt áll a polcon egy doboz.

Viszont ha 13-14 órát bent van egyfolytában akkor pirosak lesznek a szemeim, és bántó megjegyzéseket kapok, pl. hogy biztos füveztem.

Azért hogy lemenjek a boltba pedig nincs ár érték arányban a kontaktlencse.

Ezért írtam, hogy a műtétet tervezem.

2023. nov. 27. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!