Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem értik az emberek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik az emberek, hogy az alábbi ok miatt nem tudok/ nem is akarok ismerkedni?

Figyelt kérdés

Beszéltünk egy társaságba erről az ismerkedésről, és én elmondtam őszintén, hogy ha én egy rakás sz*rnak látom és érzem magam akkor hiába van esélyem egy csajnál ha jó is vagyok akkor saját magamat csinálom ki bizonyos szituációkban. Elvileg annyira rosszul nem nézek ki mint amennyire az önértékelésem mutatja, de 2 dolog ami miatt elvből nem is próbálkozok a másik nemnél, mert ha én nő lennék is elutasítanám az illetőt.

65 kg vagyok és 6,5 dioptriás szódásüveg szemüvegem van. Azt mondták nem ezen múlik, de én tudom pl ha tegyük fel lenne egy párom és beszélgetne "norámis" (én magamat nem tartom annak ezen okok miatt) férfiakkal, akkor tuti féltékeny lennék és jelenetet rendeznék. Az ismerősök nem tudják, de én ismerem magamat. Sajnos nyertem a genetikai lottón, igaz nem 5 öst, mondjuk úgy 4-est, mert ezeken még tudok javítani, nem olyan hogy nincs meg a kezem vagy a lábam.

Persze itt lehet jönni, hogy belső értékek, humor, kisugárzás stb.

De én nem akarom, hogy azt mondják rám, hogy "csúnya a pasim, de nagyon jó humora van, nagyon jó az ágyban stb."

Én mindent amim van odaadnék azért hogy jól nézzek ki, mint egy férfi.

Intelligencia, egzisztencia, pénz, humor, tudás számomra semmit nem érnek. Lehet akármilyen jó a belső, ha sz*r a váz.

Szóval nem az a baj, hogy nincs siker. Hanem hogy azt mondják próbálkozzak. Vagy próbálkozzak csúnyább vagy idősebb nőknél.

Egyértelmű nem. Volt egy csajom és ő magasra tette a szintet, aki nem közelíti meg afelé nem közelítek. Lesz 5 év, vagy 10 év, 20 év mire embert faragok magamból és ha sikerül majd abban a pillanatban fogok próbálkozni.

Addig azt követem, hogy minden egyes tevékenység ami nem visz közelebb a célomhoz, az távolabb visz tőle.

2023. nov. 26. 19:24
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
68%
Én megértem, hogy mivel magaddal nem vagy jóban, nem akarsz senkinél a szamár lenni a ló helyett. Ahogy azt is, hogy magasan van a mérce és nem adod alább. Mindazonáltal nyersen és határozottan meg kell mondani bárkinek, aki akár jó szándékból is, de bele akar pofázni: foglalkozzon a saját dolgával, semmi köze a magánéletedhez. És pont. Ezen nincs mit ragozni. Ha a saját anyád mondja, akkor is.
2023. nov. 26. 19:31
 2/31 A kérdező kommentje:
De ma k*rva nagy divat ez az önelfogadás meg ez az új liberális nyugati mozgalom, ez a fogadd el magad, lehetsz 50 kg vagy 100 kg akkor is jó vagy úgy ahogy vagy. Meg a lóf*szt, ezt csak a lusta és tehetetlen emberek mondják.
2023. nov. 26. 19:34
 3/31 anonim ***** válasza:
48%
Azért mert sok ember nem figyel oda a másikra, csak lökik a süket dumát. Elkönyveltek annak, hogy jaaaaj, kevés az önbizalma, pedig ez nem erről szól. Nem olyannak látszol, amit te magadból ki akarsz hozni, nem vagy megelégedve a külsőddel. Persze erre a legkönnyebb legyinteni és azt mondani, hogy "próbálkozz!", ezt odaböfögheti bárki tét nélkül, ahelyett hogy továbbkérdezgetnének, hogy de miért nem ismerkedsz? Mi tart vissza? És akkor belemenni a részletekbe. Ez energiaigényes.
2023. nov. 26. 19:35
 4/31 anonim ***** válasza:
53%

Én sem értek egyet az önutálattal meg a megfelelési kényszereddel. De én nem is akarom senkinek megmondani, hogy éljen. És a magam életében sem tűröm el. Én pl gyereket nem akarok, a nagy nemzeti érzelműektől hallom is mindig, ahogy nemzethalált vizionálnak mert jajj nem szaporodik a magyar és kihalunk…

De pont ugyanígy megmondom, hogy lehet a saját háza táján sepregetni az illetőnek és pont.

Nem értem egyesek honnan veszik a bátorságot, hogy belepofázzanak mások magánéletébe.

#1 voltam.

2023. nov. 26. 19:46
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Kontaktlencse vagy egy nagyon nagyon drága lencse nem játszik?

Én is -6-os vagyok. Kontaktlencsét hordok és van egy csilliárdokba került szemüvegem olyan Zeiss lencsével ami nem szódásüveg ezzel a diptriával sem. Csak itthon és ritkán hordom, illetve jó ha valami probléma lenne a szememmel ami miatt nem lencsézhetnék egy ideig.

2023. nov. 26. 19:54
 6/31 A kérdező kommentje:

Én sem akarok (még) gyereket, könnyen mondják azok akik 15 és 30 éves koruk között végigkefélték az életüket, hogy mostmár ők akarnak, mert megnyugodtak stb.

Ne járjak bulizni, spóroljak, gyűjtsek házra, tegyek félre a nyugdíjra stb.

És azt gondolják én is így vagyok vele.

Nem én úgy vagyok vele mint amit más már 15 évesen elért, meg akarok dugni egy csajt, aztán másnap újra, aztán megint és megint. Majd ha megunom akkor lehet valami új cél.

És jó csajt, nem olyan csajokat akiket dugtam, mert dugtam eleget. Gyakorlásképpen, de olyan nővel jobb lenne akire jó ránézni.

2023. nov. 26. 19:54
 7/31 A kérdező kommentje:

Vettem új keretet 100.000 volt, amikor kontaktlencsében felpróbáltam akkor nagyon jól állt, de mivel a szélén vastagabb az üveg, mikor belekerült az igazi üveg, úgy már nagyon rosszul néztem ki.

Buliba szoktam felvenni kontaktlencsét, meg sportoláshoz, volt olyan mindennapi szituáció hogy odamentem a csajhoz (este focizni mentem és már reggel betettem a lencsét) mert reggel belenéztem a tükörbe és azt láttam, hogy piszkosul jól néz ki ez a csávó.

Máskor amikor belenézek mindig ezt mondom: Ki ez a veréb?

És mindennapi szituációkban egyébként olyanokkal is félve beszélek akiket ismerek. Na akkor azon a napon úgy voltam hogy bárkit bárhol leszólítok.

Igen ez a dolog olyan sokat számít nekem.

Hány és hány nő nagyobbítja meg a mellét, mikor a kismellűeknek is van csávójuk. Mint írtam az fejben dől el, és az én fejemben. Akárki akármit mond, ez külső rábeszélésre nem fog változni.

2023. nov. 26. 20:00
 8/31 anonim ***** válasza:

"Lesz 5 év, vagy 10 év, 20 év mire embert faragok magamból és ha sikerül majd abban a pillanatban fogok próbálkozni."

És mit teszel érte?

Csak mert te magad is leírtad, hogy valójában az a problémád, hogy baromi alacsony az önértékelésed, önbecüslésed. Az, hogy miket gondolsz magadról ugye egyenesen ebből ered.

És igazad van, amíg te nem hiszed el, hogy becsajozhatsz, lehetsz jó párkapcsolatban, addig tényleg alig van rá esélyed. Olyasmi nagy tett ritkán sikerül amiben még a cselekvő egyén sem hisz.

nade mit teszel az alacsony önbecsülésed, önértékelésed ellen?

mert az az 5-10-20 év az baromi sok idő, azért eg yilyen probléma kikúrálására nem kell több 1-3 évnél általában.

2023. nov. 26. 20:04
 9/31 anonim ***** válasza:
0%
Ismertem egy ilyen vékony/nagyon ronda / szemüveges srácot. Mindig volt csaja és sokáig nem értettem. Aztán üzemi zuhanyzás alatt összefutottunk és komolyan nem erekció alatt volt vagy 18-20 centis faxa. Volt egy nagyon jó adottsága és gondolom ezt kihasználta….
2023. nov. 26. 20:06
 10/31 anonim ***** válasza:

#7 de ha van és bírod a kontaktlencsét, miért nem hordod mindig?

És a szemüvegnél sem a keret számít, ne arra költs, hanem a lencsére hogy ne legyen szódásüveg.

2023. nov. 26. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!