Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik az emberek, hogy az alábbi ok miatt nem tudok/ nem is akarok ismerkedni?
Beszéltünk egy társaságba erről az ismerkedésről, és én elmondtam őszintén, hogy ha én egy rakás sz*rnak látom és érzem magam akkor hiába van esélyem egy csajnál ha jó is vagyok akkor saját magamat csinálom ki bizonyos szituációkban. Elvileg annyira rosszul nem nézek ki mint amennyire az önértékelésem mutatja, de 2 dolog ami miatt elvből nem is próbálkozok a másik nemnél, mert ha én nő lennék is elutasítanám az illetőt.
65 kg vagyok és 6,5 dioptriás szódásüveg szemüvegem van. Azt mondták nem ezen múlik, de én tudom pl ha tegyük fel lenne egy párom és beszélgetne "norámis" (én magamat nem tartom annak ezen okok miatt) férfiakkal, akkor tuti féltékeny lennék és jelenetet rendeznék. Az ismerősök nem tudják, de én ismerem magamat. Sajnos nyertem a genetikai lottón, igaz nem 5 öst, mondjuk úgy 4-est, mert ezeken még tudok javítani, nem olyan hogy nincs meg a kezem vagy a lábam.
Persze itt lehet jönni, hogy belső értékek, humor, kisugárzás stb.
De én nem akarom, hogy azt mondják rám, hogy "csúnya a pasim, de nagyon jó humora van, nagyon jó az ágyban stb."
Én mindent amim van odaadnék azért hogy jól nézzek ki, mint egy férfi.
Intelligencia, egzisztencia, pénz, humor, tudás számomra semmit nem érnek. Lehet akármilyen jó a belső, ha sz*r a váz.
Szóval nem az a baj, hogy nincs siker. Hanem hogy azt mondják próbálkozzak. Vagy próbálkozzak csúnyább vagy idősebb nőknél.
Egyértelmű nem. Volt egy csajom és ő magasra tette a szintet, aki nem közelíti meg afelé nem közelítek. Lesz 5 év, vagy 10 év, 20 év mire embert faragok magamból és ha sikerül majd abban a pillanatban fogok próbálkozni.
Addig azt követem, hogy minden egyes tevékenység ami nem visz közelebb a célomhoz, az távolabb visz tőle.
8# Edzőterembe járok, sajnos a kajával még bajba vagyok, mert van ételérzékenységem is de ebbe most nem akarok belemenni a lényeg hogy teszek érte, de edzhetek akármennyit ha a kaja nem szívódik fel rendesen + gyűjtök szemműtétre.
9# Semmit nem értettél abból amit leírtam. Én magamat akarom jónak látni és sosem azzal foglalkozom hogy a nőknek tetszek, hanem hogy a többi férfi ne tudjon elnyomni, illetve én el tudjam a többit, nem a nők hanem a férfiak ellen dolgozok. Szóval hogy megértsd nem az a lényeg, ha van 10 nő + 10 férfi akkor legyen onnan mellettem valaki. Hanem hogy a 10 nőből azt kapjam meg akit én akarok, a többi férfi kb mintha levegő lenne a számomra, egy hangtalan fing ami elszáll. Sose attól félek, hogy mit mond a csaj, hanem hogy a férfiak kicikiznek. Nem tudom kezelni az olyan helyzeteket. De ha én már 10 es vagyok bármit mondhat egy 9-es faszi, mondhatom nyugodtan hogy te egy büdös csicska vagy.
#10 drága, műtétre gyűjtök, nekem a havi lencsét nem is bírja, csak a napit. De ezzel egy jó ötletet adtál, hogy a lencsére költsek ne a keretre! Köszönöm :)
Amúgy lézeres szemműtét kb 600ezerbe és kb 2 hónap macerába kerül, ha ennyire nagy gond a szemüveg, gondolkodj el rajta.
De hány dioptriás a szemüveged? Nekem -8as, de közelében sincs a szódásszifonnak. Egyszerűen csak vékonyított lencsét kell kérni, ami ugyan megdobja az árát kb egy tizessel, dehát... látod, ha ilyen prolbémáid vannak, megéri.
Mit tudok a 2 hónap maceráról? Én azt hallottam hogy max 1 hét...
De most írtam az előbb hogy arra spórolok! Viszont nem 800 ezres a fizetésem mint itt mindenkinek.
Értem. Köszönöm.
Annyira degeneráltnak tűnök, hogy nem hallottam még a lézeres szemműtétről. Hát jó egyszerűbb azt mondani, hogy ez hülye nem is tudja, hogy van lézeres szemműtét. Mint hogy spórol rá és azért hajt minden egyes nap, hogy meg tudja fizetni.
De tényleg mivel egyszerűbb az elsőre gondolni mint a másodikra? Hidd el hogy az összes klinikáról és az árakról is tudok mindent, azt is tudom hogy hitelre is lehet, meg hogy amit én akarok az nem 600, hanem 1 millió. Persze ha nem szimpatikus a stílusom az = azzal hogy hülye is vagyok. Pedig hidd el hogy jobban képben vagyok a szemműtéttel mint te. Attól mert én vagyok a kérdező te pedig a válaszoló azt feltételezed, hogy én hülye vagyok te pedig okos. Hát jó köszönöm. Ezt be is fejezhetjük akkor.
16, dehogy dől el, legalább nem végleg, simán lehet ezen változtatni akár 20-30-40 évesen is, vagy később.
Kérdező
Elég tisztán látszik, alacsony önbecsülés, emiatt külső megbecsülést hajszolsz.
Előre mondom, olyan nem lesz amit írsz, mindig lesz egy nagyobb hal.
A megoldás igen-igen egyszerű. neked pszichés gondjaid vannak. Neked pszichológus kell. Alacsony önbecsülést ő fog megoldani, az edzőterem meg más férfiak ledominálása nem.
Nyilván, az is pénz, de ha van pénzed napi lencsére meg edzőteremre, akkor kis sakkozással megoldható ez is.
2-3 év az egész, nem több. És ha sikerül beleadnod magad, akkor már fél év után jelentős változást fogsz érezni.
A két hónap macera az olyasmi, hogy egyrészt napi 8x szemcseppezni kell, csak napszemüvegben hagyhatod el a házat, az első 2 hétben ugye nem érhetsz a szemedhez, nem érheti víz, nem alhatsz az oldaladon, ilyemsi.
#16 Az már elmúlt, nem tudom befolyásolni, tudom hogy minden a gyerekkorban gyökerezik. De az életben nincs New Game, vagy legalábbis nem most akarok véget vetni a mostaninak.
Egyébként jó a kapcsolatom az anyámmal, csak az a baj, hogy gyereknek tart. Férfinak kéne tartania, mert felnőtt vagyok. Meg őt zavarja hogy én idősnek akarok kinézni. Szerintem inkább neki lehet valami baja nem nekem. Gondolkozok rajta hogy szakítsam meg a kapcsolatot vele. Egyébként nagyon sok emberrel megtettem a gyerekkoromból és akik felnőttként ismertek meg sokkal normálisabbak velem.
Például borzasztóan kiakaszt ha valaki becéz (keresztnév+ka), ha tudom hogy olyan ismerős akit nagyon kedvelek és nem rosszból mondja akkor is az illető "csökken a szememben" és felidegesít. Még ha valaki a rendes nem becézett keresztnevem mondja. Azt mondom ez igen, végre egy normális ember.
Hanyas válaszoló támadott be a lézeres szmműtét kapcsán? Mert végülis csak feldobták, nem látom, hogy bántanának vele.
A Sas klinikának van a femko vagy mi a tököm a neve, az 600 körül van (vagy legalábbis volt 2 éve) az teljesen jó. Valójában azt, hogy a szemed gyógyul már aligha tudják megsiettetni. Nyilván a drágábbak tudnak valamivel többet biztosan de attól még, hogy drága, nem feltétlen ténylegesen praktikusan jobb is. Az amit írtam az eléggé a kiegyensúlyozott kategória, hogy az alatta lvők még sokka lmacerásabbak, a fölöte lévők meg már nem anyival egyszerűbbek mint amennyivel drágábbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!