Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nettó 265 ezer forintot kereső férfi már viszonylag pénzesnek számít?
3.-nál a pont.
A Gyakori álomvilágán kívül, a nagy büdös hazai valóságban, RENGETEG ember keres ennyit sajnos.
És ahogy a 3. írta, nagyon nem mindegy, hogy mi van mellette. Mert mit ér a havi 700, ha még alig 32 évig lejön belőle 250 a lakáshitelre, meg 10 évig 100 a kocsira, esetleg 1-2 gyerektartás? Volt főnököm valóban keresett 1M-et, de a fenti okok miatt a hó végén a Globus ételkonzervet pattintotta ebédre.
Páréve még elment volna mint átlag, manapság viszont az elszállt infláció miatt már szinte semmit sem ér.
Én 300 kiló felett keresve is egészen csórónak mondhatom magamat, ha egymagam kéne albérletet fizetnem meg háztartást, akkor valószínűleg éhenhalnék így überpénzesként is
Én junior akármi vagyok és 2,4-szer annyit keresek, mint te. Nem vagy pénzes.
30 alatti nő
Budapesten nettó 500 alatt csak vegetálni lehet. Ha kicsit is érdekli a nőt a pénz, akkor a fizetésed baromi nagy hátrány lesz. Inkább olyat keressél, akit nem érdekelnek túlságosan az anyagiak.
Funfact: 18 éves csaj elmegy az aldiba pakolgatni és kb annyit kap, mint te, szóval nem benned fogja látni az anyagi jólétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!