Milyen irányba? . A tanulmányi eredményeim jók, kitűnő vagyok. Gondolkodom, milyen irányban érdemes egyetemeket nézni, mert még csak annyit tudok, hogy, szeretnék egy stabil, viszonylag jól kereső állást. Folyt köv.
Jelenleg egy 6+1 osztályos gimnáziumba járok 11. osztályba (Szent Imre Gimnázium, Esztergom /a régi egomi István, már ami maradt belőle/).
Úgy érzem a logikám és a problémamegoldó képességem kifejezetten jó.
Matekból elég jó vagyok, és a fizika is elkezdett érdekelni.
Valamilyen szinten az info is érdekel, de úgy tudom, azzal nem érdemes gondolkodni.
Idén nyelvvizsgázok németből, jövőre angolból, de a gimnázium végére legalább németből megcsinálom a felsőfokút is.
Nekem ajánlották a gépészmérnök szakot többen is. Ez tényleg ilyen jó lehetőség, ha rendesen megtanulja az ember?
Nagyon örülnék, ha személyes tapasztalatokat is írnátok, azt hiszem lenne majd még pár kérdésem..
A válaszokat előre is köszönöm.
Mi az hogy, nagyon is jó lehetőség. Pláne ha tudsz külföldiül :D
Én is gépészre akarok menni, de sajna nekem is van még egy évem.
hát volt egy év amikor 0 volt a matektanítás, de tervezem fevenni az utolsó 2 évre a matek, fizika faktot...
tudom, hogy sokat kell tanulni, de sztem nincs egy hasonlóan keresett szakma se, amire nem kell sokat tanulni...
Járműmérnök pesten, hajó vagy repülőmérnöki szakirány.
Ezzel a szakkal itthon is elhelyezkedhetsz 500 ezer feletti fizetéssel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!