Önéletrajzot feltölteni mennyire érdemes ezekre a kereső oldalakra (pl profession.hu)?
Figyelt kérdés
Nem én keresnék hanem, várnám a megkereséseket. Mérnöki végzettségem van, szerintem ez elég keresett ahhoz hogy megnézzék ha tényleg működik ez a dolog és nem csak valami visszaélés.2012. nov. 15. 22:54
1/8 anonim válasza:
Ha mérnők vagy, akkor inkább egy fejvadász céget keress meg!
2/8 A kérdező kommentje:
Fejvadász céget? :O
Azok lenyúlnak pénzzel, nem?
2012. nov. 16. 08:53
3/8 anonim válasza:
Érdemes, semmit nem veszíthetsz.
Küldözgetnek nekem is állásajánlatokat, de legtöbbször 100-200 kilóméterre a lakhelyemtől :(.
Szóval ha azonnal kell munka, nem biztos, hogy a legjobb, de ha váltani akarsz, akkor lehet szerencséd lesz.
4/8 A kérdező kommentje:
Én pesten keresek, és onnan elköltözés nekem szóba sem jöhet, de szerintem ott van a munkák java.
2012. nov. 17. 13:45
5/8 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a válaszokat, megpróbálok egy ilyen céget is :)
2012. nov. 17. 13:46
6/8 anonim válasza:
Komoly ajánlatokkal nem fognak felhívni, hanem majd különféle befektetési / biztosítási tanácsadó, Zepter stb állások miatt.
Azt mondjuk nem írtad, hogy milyen mérnök és miből gondolod, hogy ettől majd lábad előtt hevernek a munkáltatók.
7/8 A kérdező kommentje:
Villamosmérnök, és a listában bejelölgettem h milyen munkák érdekelnek, nemhiszem h felhívnának mindenféle hülyeséggel..
2012. nov. 17. 14:24
8/8 anonim válasza:
A professionnál vagyok regelve, Csak olyan állások ajánlanak amit bejelöltem.
Akkor sem telefonon hanem emailben és megadják hol jelentkezhetek ha érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!