Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen hazai viszonylatban...

Milyen hazai viszonylatban jól kereső állásokat/tevékenységeket tudtok, amit többnyire önállóan/egyedül lehet végezni és tanfolyamokon+gyakorlással el lehet sajátítani?

Figyelt kérdés

Nem vagyok csapatjátékos, sem társasági ember, ha munkáról van szó.

El akarok végezni egy tanfolyamot, de előtte igyekszem ötleteket gyűjteni olyan munkakörökre, ahol nyugalomban fókuszálhatok a feladatra és jól is keresek majd vele.

Első sorban szellemi jellegű, irodai/home officeos területek foglalkoztatnak, de érdekel, ha valakinek van egyéb meglátása.

2023. jan. 9. 01:11
 1/4 anonim ***** válasza:
követem
2023. jan. 9. 01:55
 2/4 anonim ***** válasza:
8%
Teszteles
2023. jan. 9. 05:40
 3/4 anonim ***** válasza:

A legtobb irodai melo valamilyen szinten csapatmunka. Valakivel mindenkepp ossze kell beszelned, hogyan legyen megoldva a feladat. En sem vagyok alapvetoen egy tarsasagi ember, de ha jo csapattal dolgozom, ebbol nincsen problema.

A skillre koncentralnek, azt neznem a helyedben, mi az ami erdekel es keresett, utana lehet valogatni a munkahelyekbol, arra van a probaido, ha nem jon be az egyik helyen a tarsasag, nezel masikat.

Lehetsz persze szabaduszo is, de az ugyfellel akkor is kelleni fog a folyamatos interakcio, szoval ezt nem uszod meg. De pont multkor nezegettem a google tanfolyamokat, ott van fent azt hiszem pont ingyenesen ilyen kommunikacios kurzus is, nem neztem bele, de gondolom kb ilyesmirol szol :)

2023. jan. 9. 07:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagy vonalakban egyetértek, persze egy irodai munkánál is vannak kollégák meg szabadúszóként is vannak idegesítő ügyfelek, de első sorban nem a teljes elszigetelődésre gondoltam, hanem inkább arra, hogy a feladatvégzés nagyobb hányada legyen nyugalmas és önállóan végezhető. De köszönöm a hozzászólásodat.

Ha valaki még írna konkrétumokat (esetleg egy kicsit ismertetné a tevékenységet) azt megköszönném, mert azok a legjobban egy ötletbörzének a véleményem szerint. :)

2023. jan. 9. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!