Milyen hazai viszonylatban jól kereső állásokat/tevékenységeket tudtok, amit többnyire önállóan/egyedül lehet végezni és tanfolyamokon+gyakorlással el lehet sajátítani?
Nem vagyok csapatjátékos, sem társasági ember, ha munkáról van szó.
El akarok végezni egy tanfolyamot, de előtte igyekszem ötleteket gyűjteni olyan munkakörökre, ahol nyugalomban fókuszálhatok a feladatra és jól is keresek majd vele.
Első sorban szellemi jellegű, irodai/home officeos területek foglalkoztatnak, de érdekel, ha valakinek van egyéb meglátása.
A legtobb irodai melo valamilyen szinten csapatmunka. Valakivel mindenkepp ossze kell beszelned, hogyan legyen megoldva a feladat. En sem vagyok alapvetoen egy tarsasagi ember, de ha jo csapattal dolgozom, ebbol nincsen problema.
A skillre koncentralnek, azt neznem a helyedben, mi az ami erdekel es keresett, utana lehet valogatni a munkahelyekbol, arra van a probaido, ha nem jon be az egyik helyen a tarsasag, nezel masikat.
Lehetsz persze szabaduszo is, de az ugyfellel akkor is kelleni fog a folyamatos interakcio, szoval ezt nem uszod meg. De pont multkor nezegettem a google tanfolyamokat, ott van fent azt hiszem pont ingyenesen ilyen kommunikacios kurzus is, nem neztem bele, de gondolom kb ilyesmirol szol :)
Nagy vonalakban egyetértek, persze egy irodai munkánál is vannak kollégák meg szabadúszóként is vannak idegesítő ügyfelek, de első sorban nem a teljes elszigetelődésre gondoltam, hanem inkább arra, hogy a feladatvégzés nagyobb hányada legyen nyugalmas és önállóan végezhető. De köszönöm a hozzászólásodat.
Ha valaki még írna konkrétumokat (esetleg egy kicsit ismertetné a tevékenységet) azt megköszönném, mert azok a legjobban egy ötletbörzének a véleményem szerint. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!